81 yaşındaki Bedia Akartürk'ün estetik kararı takipçilerini ikiye böldü

Daha güzel ve genç görünmek istediğini ifade eden 81 yaşındaki Bedia Akartürk, yüz gerdirme operasyonu geçirdi. Estetik operasyonun ardından son halini gören hayranları ise ikiye bölündü.

MAGAZİN 23.01.2023, 16:22 23.01.2023, 17:37
81 yaşındaki Bedia Akartürk'ün estetik kararı takipçilerini ikiye böldü

Geçmişten bu yana güçlü sesi ve doğallığıyla bilinen Türk Halk Müziği sanatçılarından Bedia Akartürk, daha genç ve güzel görünme düşüncesiyle estetik yaptırdı. Yüz gerdirme ameliyatı olan 81 yaşındaki sanatçının son hali sevenlerini ikiye ayırdı.

“Daha genç daha güzel”

Geçtiğimiz günlerde "Daha güzel ve daha genç görünmek istiyorum" şeklinde açıklamada bulunan sanatçı, bir estetikçiye giderek yüzünü gerdirdi. 81 yaşında olan sanatçının operasyonun ardından yüzünde meydana gelen şişliklerle hayranlarını şaşırttı. Eğlenceli tavırlarıyla da bilinen sanatçı, ameliyat masasına yatmadan önce de hemşirelere ve doktorlara "Zahidem" türküsünü seslendirdi.

Yüzünü gerdirdi, sevenleri ikiye bölündü

81 yaşındaki yüz gerdirme operasyonu olan Akartürk'ün son hali ise sevenlerini ikiye ayırdı. Bir kesim sanatçının yeni halini oldukça beğenirken diğer bir kısım ise yaşından ötürü çok abartılı durduğunu dile getirdi.

Yorumlar (0)