8 yıldır komada: Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında açıklama

Kenan Işık uzunca bir süredir hastanede tedavi görüyor. Oyuncunun arkadaşı Ozan Zeybek, Işık’ın son durumu ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

MAGAZİN 27.12.2022, 10:11 28.12.2022, 09:03
8 yıldır komada: Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında açıklama

Kenan Işık, 2014 senesinde spor yapmış ve daha sonra saunaya girmek istemişti. Fakat usta oyuncu dengesini kaybetmiş ve başını çarpmıştı. Hayati tehlikesi bulunan Işık, 4 saat kadar ameliyata alınmış ve riski atlatmış ancak komaya girmişti. Tam 8 senedir ailesinin desteği ve yardımıyla hayatını sürdüren sanatçı için yakın arkadaşı Ozan Zeybek’ten yeni bir haber geldi.

“Kenan Işık sizin bıraktığınız gibi”

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ozan Zeybek, Kenan Işık’ın sağlık durumu hakkında, "Kenan Işık bıraktığınız gibi" dedi. Zeybek’in Kenan Işık hakkındaki ifadeleri şu şekilde: "Bakımı ve hizmeti çok güzel. Kenan Işık aklınızda nasıl kaldıysa aynı öyle. Günlük olarak sakal tıraşı yapılıyor. Besin takviyeleri yapılıyor. Devamlı olarak yatan hastalarda çoğunlukla yaralar görülür, zayıflama meydana gelir. Kenan Işık sizin bıraktığınız gibi. Yakınları tarafından oldukça iyi bir bakım görüyor. Aynı hafızalarda olduğu gibi."

Yorumlar (0)