700 bin liralık lüks araca beton döktüler

Sosyal medya fenomenlerinden Sefa Kındır’ın birlikte video içeriği ürettiği arkadaşları, bu kez şakanın dozunu daha da arttırarak Kındır’a ait olan 700 bin liralık lüks aracın içine beton döktü.

MAGAZİN 12.03.2022, 22:42 14.03.2022, 12:41
700 bin liralık lüks araca beton döktüler

Kındır ve ekip arkadaşlarının karşılıklı olarak birbirlerine yaptıkları şakalara bir yenisi daha eklendi. Kındır, geçmişte ekip arkadaşlarının araçlarını boyadı ve parçalarını söktü. Kındır'ın şakalarına karşılık vermek isteyen ekip arkadaşları, sosyal medya fenomeninin aracına göz dikti. Kındır'ın aracını alan arkadaşları, ilk etapta otomobilin parçalarını söktü. Ardından aracı boyamaya başlayan ekip üyeleri, sonrasında da aracın içine beton döktü. 

"Eşek şakasına döndü"

Birbirlerine yaptıkları şakaların gittikçe dozunun arttığını kaydeden Kındır, "Ekip arkadaşlarımızla birlikte şakalar yapıyorduk. Daha evvel arkadaşlarımın aracını boyamıştım. Arabalarını parçalarına ayırmıştım. Fakat bu şaka biraz büyük oldu. Eşek şakasına döndü. Şakaların dozu gittikçe artıyor." diye konuştu. 

Yorumlar (1)
Yuba 2 yıl önce
Kurgu Olduğunu Düşünüyorlar Aslında Çünkü Eski Videolarındaki Arabasındaki Sefa Abinin Stop Lambaları Vb. Farklıydı Bu Sefer Büyük İhtimal Arabayı Değiştirip Yaptılar Kendi Arabası Sağlamdır Değilse İse Sigorta Karşılar Diye Düşünüyorum...