60 yaşına giren Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan’ın tatil pozu hayran bıraktı

'Ortadirek Şaban' ve 'Şaşkın Milyoner' gibi Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinde rol alan Bahar Öztan, geçtiğimiz günlerde 4. kez kanser hastalığına yakalandı. Daha önce 3 defa kanseri yenen Öztan, şimdilerde ise Bodrum'da sakin bir yaşam sürüyor. Bugün 60 yaşına giren Bahar Öztan'ın tatil pozu ise adeta görenleri hayran bıraktı. Öztan’a takipçilerinden övgü dolu yorumlar geldi.

MAGAZİN 12.08.2022, 13:07 13.08.2022, 08:41
60 yaşına giren Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan’ın tatil pozu hayran bıraktı

'Ortadirek Şaban' ve 'Şaşkın Milyoner' gibi Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinde rol alan Öztan, oğlu Yiğit Çolak ile İstanbul'dan Bodrum’a taşındıktan sonra otel işletmeciliği yapmaya başladı.

4. kez kansere yakalandı, tedavisi devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde Yeşilçam'ın gamzeli güzeli diye bilinen Bahar Öztan'dan üzen bir haber gelmişti. Yıllar geçse de güzelliğinden hiçbir eksilmeyen usta oyuncu Bahar Öztan'ın hastalığı bir kere daha nüksetmişti.

Daha önce 3 kez kanseri yenen ve yaşama sıkı sıkıya bağlanan Öztan'ın 4. kez kanser tedavisi gördüğü ortaya çıkmıştı.

Yeşilçam’ın gamzeli güzeli hiç unutulmadı

Yıllara medyan okuyan güzelliği ile dikkat çeken oyuncunun, hala büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Yeşilçam’da birçok usta sanatçıyla kamera karşısına geçen Öztan, özellikle de Kemal Sunal’la kamera karşısına geçtiği filmlerle hafızalara kazındı.

Bahar Öztan’ın son hali beğenileri topladı

Şimdilerde yaşamını Bodrum'da sürdüren usta oyuncu Bahar Öztan senelerin eskitemediği güzelliği ile sosyal medyada fotoğraflarını paylaştı. Bugün doğum günü olan gamzeli güzel, 60 yaşına girdi. Bahar Öztan'ın son halini gören takipçileri ise sevilen oyuncaya övgü yapmadan geçmedi.

Yorumlar (0)