50 Cent'ten Oprah suçlaması

ABD'li rapçi 50 Cent, televizyon yıldızı Oprah Winfrey’yi siyahlar ve beyazlar arasında ayrımcılık yaptığı gerekçesiyle sert bir dille eleştirdi.

MAGAZİN 13.12.2019, 17:13
50 Cent'ten Oprah suçlaması

Rap yıldızı 50 Cent, müzik yapımcısı Russell Simmons ile ilgili ortaya atılan cinsel taciz iddialarıyla ilgili MeToo (Ben de) belgeseli çekmeye hazırlanan Winfrey’yi, beyazların işlediği cinsel suçları görmezlikten gelmekle, yalnızca siyah kişileri hedef almakla suçladı.

Instagram üzerinden açıklama yapan ünlü rapçi, Winfrey ve Simmons'un fotoğrafıyla beraber, "Oprah'nın neden siyah erkeklerin peşine düştüğünü anlayamıyorum." sorusunu ortaya attı.

"Sadece siyahlar"

Tecavüz ve cinsel tacizle suçlanan ABD’li yapımcı Harvey Weinstein ve ABD'de fuhuş ağı oluşturmak suçlamalarından yargılandığı süreçte hücresinde intihar eden ABD'li ünlü milyarder Jeffrey Epstein'i örnek gösteren 50 Cent, “Ne Harvey Weinstein ne de Epstein, sadece Michael Jackson ve Russell Simmons. Bu b.. üzücü.” satırlarını paylaştı.

50 Cent, “Bu belgeseller resmen hedeflerini mahkûm ediyor ve masumiyeti kanıtlanana kadar onları suçlu sayıyor." diye devam etti.

36 yaşındaki Wade Robson ve 41 yaşındaki James Safechuck'ın Jackson tarafından cinsel istismara uğradığı ileri sürülen "Leaving Neverland" belgeselinin yayımlanması sonrasında Winfrey, ikisiyle röportaj yapmıştı.

Winfrey'nin, 50 Cent'in şarkı sözlerini eleştirdiği iddiaları sonrasında uzun süredir ikilini arasının bozuk olduğu biliniyor.

Yorumlar (0)