4 Milyon liralık araba aldı: Gökhan Çıra’dan Selin Ciğerci’ye doğum günü hediyesi!

Sosyal medyada çektiği videolarla ünlenen fenomen isim Selin Ciğerci, uzun süredir futbolcu Gökhan Çıra ile beraber. Geçtiğimiz günlerde otuz yedinci doğum gününü kutlayan Ciğerci’ye, eşi Çıra tarafından bir hediye alındı. Çıra eşine, 4 milyon TL değerinde bir araba satın aldı.

MAGAZİN 10.04.2021, 12:05 11.04.2021, 12:19
4 Milyon liralık araba aldı: Gökhan Çıra’dan Selin Ciğerci’ye doğum günü hediyesi!

Ünlü fenomen Selin Ciğerci, geçtiğimiz günlerde 37. yaş gününü kutladı. Uzun yıllar beraber olduğu futbolcu Gökhan Çıra ile beraber olan Ciğerci, 2019 yılında dünya evine giren girmiş ve uzun süredir mutlu bir evlilik yaşıyordu. Salgın nedeniyle arkadaş arasında küçük bir kutlama yapan Ciğerci’ye, Gökhan Çıra tarafından aldığı hediye sonucunda havalara uçtu.



4 milyon liralık araba aldı

Gökhan Çıra eşi Selin Ciğerci’ye 4 Milyon TL değerinde bir araba hediye aldı. Gördüğü hediye karşısında şoke olan ve büyük bir mutluluk yaşayan Selin Ciğerci, eşine teşekkür etti. Eşine sarılan ve büyük bir mutluluk yaşayan Ciğerci, Gökhan Çıra ile 2019 yılından bu yana evli.



Uzun süredir futbol oynamıyor

Gökhan Çıra, eşinin geçen yılki doğum gününde de özel bir sürpriz hazırlamıştı. Evlerini kırmızı güllerle dolduran Çıra’nın sürprizi karşısında Selin Ciğerci, büyük mutluluk yaşamıştı. Ayrıca Çıra Ciğerci’ye, süslü ve büyük bir pasta da yaptırmıştı. Gökhan Çıra, son olarak Tuzlaspor’da futbolcu olarak görev almış ve son çıktığı maçta sakatlanmıştı. Uzun süredir futbol oynamayan Çıra, sahalardan da uzaklaşmıştı. 

Yorumlar (0)