3 kalp krizi Demi Lovato'yu felç bıraktı!

Amerikalı şarkıcı Demi Lovato, yüksek doz uyuşturucu kullandığı için 3 kez kalp krizi geçirdiğini ve felç olduğunu açıkladı.

MAGAZİN 18.02.2021, 13:00
3 kalp krizi Demi Lovato'yu felç bıraktı!

ABD'li şarkıcı ve söz yazarı Demi Lovato, 2018 yılında yüksek doz uyuşturucu kullandığı için 3 defa kalp krizi geçirdiğini ve felç yaşadığını duyurdu.

28 yaşındaki Demi Lovato, "Demi Lovato: Şeytanla Dans" (Demi Lovato: Dancing With The Devil) belgeselinde 2018 yılında yüksek miktarda dozda uyuşturucu kullanması sebebiyle hastaneye kaldırılışıyla ilgili olarak ilk kez net açıklamalar yaptı.

Los Angeles'taki evinde bilinci kapalı bir hâlde bulunduktan hemen sonra hastaneye kaldırıldığı bilgisini veren Demi Lovato, doktorların hayata veda etmeye çok yaklaştığını kendisine söylediğini paylaştı.

Yüksek doz uyuşturucu kullanması sebebiyle 3 defa kalp krizi geçirdiğini ve felç olduğunu kaydeden Demi Lovato, beyin hasarı aldığını ve hâlen de etkilerinin sürdüğünü, bu etkilerle mücadele etmeye devam ettiğini dile getirdi.

"Demi Lovato: Şeytanla Dans" belgeselinin Youtube'da 23 Mart 2021 tarihinde yayınlanması bekleniyor.

Çocuk oyuncu olarak ilk defa "Barney and Friends" dizisinde rol alan Demi Lovato, toplam 6 stüdyo albümü yaptı. Şarkıcı Demi Lovato'nun ilk stüdyo albümü olan "Don't Forget" ise 2008 yılının Eylül ayında çıktı. İlk haftasında 89.000 kopya satışı yapan "Don't Forget" isimli albüm, Billboard 200 listesine de 2'nci sıradan giriş yaptı.

Yorumlar (0)