24. Altın Objektif ödüllerinin kazananları belli oldu

MGD tarafından düzenlenen "24. Altın Objektif Ödül Töreni" dün akşam İstanbul'da bir otelde gerçekleşti. Ünlülerin şıklık yarışına girdiği gecenin sunuculuğunu Doğa Rutkay ve Hakan Bilgin üstlendi.

MAGAZİN 07.11.2019, 09:54 07.11.2019, 10:06
24. Altın Objektif ödüllerinin kazananları belli oldu

Her yıl Magazin Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen sinema, tiyatro, müzik ve TV dünyasının ünlü isimlerinin ödüllendirildiği "Altın Objektif Ödül Töreni"nin bu yıl 24'üncüsü gerçekleştirildi. Magazin Gazetecileri Derneği Başkanı Okan Sarıkaya ve diğer yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona ünlüler akın etti.

ATV'de yayınlanan Hercai dizisinin sevilen oyuncusu Akın Akınözü, “Yılın Drama Dizisi Erkek Oyuncusu” seçildi. Akınözü, ödülünü gazeteci Mesut Yılmaz'dan teslim aldı. Akın Akınözü ödülünü alırken, "Çok heyecanlıyım. Buranın çok değişik bir ağırlığı varmış. Tüm set ekibimize benim bu heyecanı yaşamamda katkıları olduğu için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Yılın Drama Dizisi" ödülünün kazananı  “Mucize Doktor” olurken, "Yılın Romantik Komedi Dizisi" ödülünün sahibi "Her Yerde Sen" dizisi oldu.

"Yılın Romantik Komedi Erkek Oyuncusu" ödülü ise "Afili Aşk"ın yıldızı Çağlar Ertuğrul'a gitti. Ertuğrul, ödülünü Ömer Karahan'ın elinden aldı. Çağlar Ertuğrul, "Doğum günümde beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler. Aldığım en güzel doğum günü hediyelerinden biri bu ödül oldu" ifadelerini kullandı.

“En İyi Arabesk Fantezi Müzik” ödülünün sahibi  Ebru Yaşar oldu. Yaşar ödülünü gazeteci Gökhan Kimsesizcan'ın elinden teslim aldı. Ebru Yaşar, "Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum" dedi. Feridun Düzağaç'ın "Alev Alev" adlı şarkısını yeni bir düzenlemeyle yorumlayarak sevenlerinin beğenisine sunan Yaşar, "Feridun Bey’in sevenlerinden tepki gösterenler var ama beğenenler de var. Fakat ben onlara da hak veriyorum. Sonuçta ben sevdiğim ve hissettiğim bir projeyi hayata geçirdim. Bu şarkıyı yorumlamamın bu kadar tepki çekeceğini düşünmemiştim." dedi.

“Yılın Dizisi” kategorisinin kazananı ise “Bir Zamanlar Çukurova” oldu. Dizinin başrol oyuncusu Vahide Perçin, “Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu” ödülünü alırken,  Kerem Alışık ise “Yılın En İyi Erkek Dizi Oyuncusu” ödülünün sahibi oldu.

“MGD Jüri Özel Ödülü” Okan Bayülgen'e gitti.

“En İyi Kadın Yorumcu” ödülünün sahibi Sıla Gençoğlu oldu. Sevilen şarkıcı ödülünü Reşat Balcıoğlu'ndan teslim aldı.

Tören sonrası Hazer Amani ile ilişkisi ve evlilik iddiaları sorulan Sıla, "Vallahi bende bilmiyorum ki… Nasip kısmet her şey. Bu tip şeyleri çok fazla konuşmamakta fayda var" şeklinde konuştu.

Gecenin onur konuğu Ali Poyrazoğlu, 29 Ekim'de bir reklam filmi için seslendirdiği metni okuyarak, "Cumhuriyet Bayramı'na her zaman sahip çıkmalıyız" dedi.

Kadrosunda Serenay Sarıkaya, Şükrü Özyıldız, Ezgi Mola ve Enis Arıkan gibi sevilen isimlerin bulunduğu "Alice" ise, "Yılın Müzikali" ödülünün sahibi oldu.

Müzikalin başrol oyuncularından Serenay Sarıkaya, "İkinci sezonumuzda bizim için çok özel bir ödül geldi. Bu ödülde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. Şükrü Özyıldız ise, "Önce bir hayaldi... Ve biz bu hayalin peşinden gittik. Bu hayali gerçekleştirmemizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

"Yılın Dijital Platform Dizisi Kadın Oyuncusu" ödülünün sahibi Hazar Ergüçlü oldu.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Yılmaz Erdoğan, Bensu Soral gibi başarılı isimlerin paylaştığı "Organize İşler Sazan Sarmalı" ise "Yılın Sinema Filmi" ödülüne layık görüldü.

Yorumlar (0)