2022’nin ilk aşk bombası İrem Helvacıoğlu’ndan 

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle yıldızı ünlenen İrem Helvacıoğlu, 2022’nin ilk aşk bombasını patlattı. Gözlerden uzak yaşadığı aşkını 31 Aralık 2021 gecesinde basına duyuran Helvacıoğlu, son günlerin en çok konuşulan ismi oldu. Helvacıoğlu’nun sevgilisinin kim olduğu ise araştırmacı gazetecilerden kaçmadı. 

MAGAZİN 02.01.2022, 15:16 03.01.2022, 12:37
2022’nin ilk aşk bombası İrem Helvacıoğlu’ndan 

Başrolünde Ulaş Tuna Astepe ile oynadığı Sen Anlat Karadeniz dizisinde yıldızı parlayan ve sonrasında Astepe ile aralarında aşk dedikoduları çıkan İrem Helvacıoğlu, bu dedikoduları sık sık yalanlamıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı seven güzel oyuncu, 31 Aralık 2021 gecesinde magazin dünyasına bomba gibi düşen aşk pozunu yayınladı.  



Önceki ilişkisi eylül ayında bitmişti 

Eylül 2021’de önceki sevgilisi Eser Alp’ten ayrılan İrem Helvacıoğlu’nun gönlü bir süredir boştu. Öyle ki bir süre önce verdiği ayaküstü röportajda sevgilisiyle barışma iddiaları sorulmuş, Helvacıoğlu da “O konulara girmeyelim.” diyerek konuyu tamamen kapattığını belirtmişti. 

Plaza Gurmesi ile birlikte 

Türkiye’nin ünlü gurmelerinden Yolaç Özcan ile aşklarını fotoğraf karesi ile duyuran İrem Helvacıoğlu, haklarında çıkan aşk dedikodularını da böylelikle doğrulamış oldu. Aşk pozunu Instagram hesabından paylaşan güzel oyuncunun “Bazen bir an’ı anlatabilmek zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin. Anlatamadığın her şeyi fotoğraf karesi anlatır. Bu yıla neşe içinde girmeme sebep olduğun için teşekkürler.” notu ile paylaştığı fotoğraf, hayranları tarafından tebrik mesajı ve beğeni yağmuruna tutuldu. 

Yorumlar (0)