"12 yıldır evliyim, neyi tartışıyoruz?"

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ile arasındaki yaş farkının hala konuşulmasına tepki göstererek, "12 senedir evliyim, 11 yaşında bir kızım var, neyi tartışıyoruz?" dedi. 

MAGAZİN 05.02.2020, 13:59
"12 yıldır evliyim, neyi tartışıyoruz?"

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, konuk olarak katıldığı "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. 

Hakaret içerikli yorum yapanlar dışında kimseyi engellemediğini kaydeden Altuğ, "Çok şuursuz bir şey yazacak ya da hakaret bu iki durumda engelliyorum. 'Çirkinsin' yazabilir beğenmeye bilir bununla ilgili yazarsa problem yok ama işin için hakaret girerse o zaman cevap verir engellerim çünkü kendimi tutamıyorum. Bu kendimi kontrol ediyor halim, eskiden daha da fenaydı." ifadelerini kullandı. 

"Bazı şeyler Yağmur'un başının altından çıkıyor"

Ünlü oyuncu, eşi Yağmur Atacan'ın kendisine bu konuda karışmadığını belirterek, "Hatta bazı şeyler onun başının altından çıkıyor. İlk koleksiyonumu çıkardığımda elimin fotoğrafını koyduğum zaman laf gelmişti, ben de bunu Yağmur’a söyledim. Onun sosyal medya hesabı yok. 'Ellerin ne kadar çirkin diye linç yiyorum' dedim. O da bana 'Ben senin yerinde olsam buyurun çok merak ettiniz işte ellerim' deyip elimi çekerdim' dedi. Ben de elimi boş çekip koymuştum, bu fikir ondan çıkmıştı." dedi. 

"Onlar benim canım ciğerim"

Eşine ve çocuğuna sosyal medyada laf ettirmeyeceğini söyleyen Altuğ, "Onlar benim canım ciğerim. Zaten kuzguna yavrusu şahin görünür durumu var. Hiç müsemma yok direk engelliyorum. Ben böyle insanlara cevap vermiyorum direk engeli basıyorum." diye konuştu. 

"Ben de çok küçümen gösteren bir kadın değilim"

Altuğ, eşi ile arasındaki yaş farkının hala konuşulmasına tepki göstererek, "12 senedir evliyim, 11 yaşında bir kızım var, neyi tartışıyoruz? Benim kimseye bir şeyi kanıtlama derdim yok zaten kanıtlanacak bir şey de yok ortada. Yağmur çok bebek yüzlü insanlardaki bu yaş takıntısı ondan kaynaklanıyor. Ben de çok küçümen gösteren bir kadın değilim, genç kızken de daha kadın kadın duran biriydim. Saçlar sarı, ister istemez feminen görünüyorum Yağmur da şansa çok genç, çok çocuk görünen bir adam. Hala çok rahat Yağmur’a lise öğrencisi rolünü oynatırsın dolasıyla yapacak bir şey yok." ifadelerini kullandı. 

"Anne-babalar kendi yapamadığını evladı için harcar"

Anne ya da baba olduktan sonra sadece çocuğun düşünüldüğüne dikkat çeken Altuğ, "Bütün kazancın, çaban ona güzel bir gelecek hazırlamak için oluyor. Her şeyin en iyisini yapmak istiyorsun imkânların doğrultusunda… Sen yiyemediysen ona yedirmeye çalışıyorsun, giyemediysen, ona giydirmeye çalışıyorsun. Etrafınızdaki anne-babalarla konuşun cebindeki paranın maddi durumunun ne olduğu önemli değil, kendi yapamadığını evladı için harcar bu böyledir." şeklinde konuştu. 

"Kesinlikle çocuk mağazalarını istemiyor"

Yaşları büyüdükçe çocukların çok seçici olduğunu belirten ünlü oyuncu, "Kızıma pembe bir şeyler gösterince 'Saçmalama' deyip kafasını çeviriyor. Şimdi düz bir tayt mümkünse üstünde hiçbir şey yazmayacak üzerine de bir kısa tişört. Şu anki en büyük heyecanı fiziği çok müsaade etmese de yetişkin mağazalarından giyinmek. Kesinlikle çocuk mağazalarını istemiyor. Daha genç serisi olan markaları seçiyor. Gidip de 15 tane tişört almıyoruz, ihtiyacımız olanı alıyoruz." açıklamasını yaptı. 

Yorumlar (0)