10. Geleneksel "Acun Ilıcalı-Hülya Avşar" buluşması!

Acun Ilıcalı, Ayvalık'a taşınan Hülya Avşar'ı evinde ziyaret etti. Avşar, Acun'a, "Bazen boğasım geliyor fakat Acun'a olan aşkım hiçbir zaman bitmez" dedi.

MAGAZİN 30.08.2020, 15:34 30.08.2020, 15:45
10. Geleneksel "Acun Ilıcalı-Hülya Avşar" buluşması!

Her yıl aksatmadan birbirlerini ziyaret eden ve ziyaretleri neredeyse geleneksel hâle gelen Acun Ilıcalı-Hülya Avşar buluşmasında bu kez Acun Ilıcalı, Hülya Avşar’ın Balıkesir Ayvalık’taki yeni evine konuk oldu. Acun Ilıcalı, yeni dönemki projelerini Hülya Avşar'a anlattı.

Dominik Cumhuriyeti’nde çektiği Survivor 2020 ünlüler-gönüllüler yarışmasının finalinden sonra tatile başlayan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte, İstanbul’dan taşınarak Balıkesir Ayvalık’a yerleşen Hülya Avşar’ı ziyaret etti.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Ayvalık’ı çok sevdiğini ve çok sevgili dostu Hülya Avşar’ı ziyaret etmek istediğini ifade ederek, Hülya Avşar ile geleneksel olarak her yıl görüştüklerini ve genelekselleşmesi sebebiyle görüşmelerinin klasik hâle geldiğini kaydetti.

Balıkesir Ayvalık'ın çok güzel ve karekteristlik bir yer olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, Hülya Avşar'ın yıllardan beri Balıkesir Ayvalık'ta olmasının nedenini çok iyi anladığını belirterek, Balıkesir Ayvalık'ın kendine özgü bir yer olduğunu, benzerinin pek bulunmadığını dile getirdi. Magazin Ayvalık'a konuşan Acun Ilıcalı, "Ben denizden geldiğim için buranın denizi de çok güzel!” ifadelerini kullandı.

Hülya Avşar: Her geldiğinde gönlümü feth ediyor!

Acun Ilıcalı'yı misafir etmekten ötürü büyük mutluluk yaşadığını söyleyen Hülya Avşar ise, Acun Ilıcalı'nın her geldiğinde gönlünü fethettiğini belirterek, "Bazen boğasım geliyor fakat Acun'a olan aşkım hiçbir zaman bitmez." diye konuştu.

Muhabirin "Acun Ilıcalı buradan bir ev aldı mı" şeklinde ortaya attığı soruya Acun Ilıcalı, “Hayır buradan bir ev almadım” derken Hülya Avşar da Acun Ilıcalı'nın Balıkesir Ayvalık'tan ev almasına gerek olmadığını, kendi oturduğu evin, Acun Ilıcalı'nın evi olduğu cevabını verdi.

Balıkesir Ayvalık’taki aile yemeğine Hülya Avşar’ın ablası Leyla Avşar ve kız kardeşi Helin Avşar da katıldılar.

Yorumlar (0)