1. sınıfa giden oğlunun kitabını paylaştı: Zeynep Beşerler’den “bu normal mi?” çıkışı

1. sınıf matematik kitabında para ile ilgili bir soruyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Zeynep Başarlar, "Bu sorular sizce normal mi? Yoksa sadece bana mı çok değişik geldi. İşin içinden çıkamadım bir türlü" dedi.

MAGAZİN 29.01.2023, 10:52
1. sınıfa giden oğlunun kitabını paylaştı: Zeynep Beşerler’den “bu normal mi?” çıkışı

Rol aldığı yapımlardaki başarısıyla adından fazlasıyla söz ettiren başarılı oyuncu Zeynep Beşerler, sosyal medya hesabı üzerinden 1. sınıf matematik kitabına tepki gösterdi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Beşerler, takipçilerine “Sizce bu normal mi?” sorusunu yöneltti.

“Normal mi?”

Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Beşerler, oğlunun kitabında bulunan para ile ilgili soruların fotoğraflarını yayınladı. Takipçilerine seslenen oyuncu, "Size sormak istedim. 1.sınıf matematik kitabında bu şekilde soruların bulunması normal mi? Bana mı farklı geldi, bir türlü işin içerisinden çıkamadım" dedi.

“Bu fiyatları nasıl araştırsın”

Bir takipçisinin kendisine "Bu durum normal Zeynep Hanım. Matematiğin yaşantının bir parçası olduğunun anlaşılması için bu şekilde sorular soruluyor öğrencilere” yorumuna yanıt veren oyuncu, "Evet, ancak 6 yaşında olan çocuk kalemtıraşın, çantanın fiyatını ne şekilde araştırabilir? Öte yandan hangi fiyatı oraya yazsın? Bilmiyorum. Bana fazlasıyla gereksiz gözüktü bu sorular sanırım" dedi.

Zeynep Beşerler'in söz konusu paylaşımına ise kısa süre içerisinde onlarca yorum yapıldı. Bir kesim Beşerler'e hak veriyorken bir kesim de yeni eğitim sisteminden söz etti.

Yorumlar (1)
Millieğitimbakmayanı 1 yıl önce
Her gün fiyatlar değişiyor, çocukları da manyak edecekler. İyice eğitimden uzak bi yerde şuan sistemimiz. Her boku işini bilmeyen çavuşlara yaptırmaktan bu haldeyiz.