“1 Milyon Kitap” projesine, Gülben Ergen’den destek geldi!

Çıkardığı her albümle ve şarkıyla gündem olan Gülben Ergen, Prof. Dr. Selçuk Şirin tarafından hayata geçirilen “1 Milyon Kitap” projesine destek verdi! Proje kapsamında “Cuff Cuff Tren” adlı bir kitap çıkaran Ergen, şimdiden en çok satanlar listesine yerleşti.

MAGAZİN 15.01.2021, 14:42 17.01.2021, 09:19
“1 Milyon Kitap” projesine, Gülben Ergen’den destek geldi!

Şarkılarıyla her zaman konuşulan ve hit parçalara imza atan sevilen sanatçı Gülben Ergen, bu kez bir projeye destek oldu!

Son olarak yeni albümü “Seni Kırmışlar” ile listelerde zirvedeki yerini koruyan Ergen, en çok satan albümler listesinde de birinci oldu. Radyo Televizyon Takip Merkezi’nin resmi veri sonuçlarına göre Ergen’in “Seni Kırmışlar” şarkısı, radyolarda en çok çalan slow şarkı oldu.

1 Milyon Kitap Projesi ile, 71.343 çocuğun ilk kez kitaplığı oldu

Ergen ayrıca, Prof. Dr. Selçuk Şirin tarafından yürütülen bir sosyal girişim projesi olan “1 Milyon Kitap Projesi” ne destek veren isimlerden oldu. Sezen Aksu, Ahmet Güneştekin, Doğa Rutkay, Zülfü Livaneli ve Prof. Dr. Yankı Yazgan’ın da destek verdiği proje kapsamında, geçtiğimiz yıl kitaba ulaşamayan

1 milyon çocuğa 428.058 kitap dağıtılmıştı. 1 Milyon Kitap Projesi 71.343 çocuğun ilk kitaplığı kurulmuştu. 

“1 Milyon Kitap Projesi” kapsamında özel hazırlanan “Büyüyorum Seti”, 1milyonkitap.com web adresi üzerinden satışa sunulmuştu. Gülben Ergen ‘in proje kapsamında hazırladığı “Cuff Cuff Tren” kitabı, en çok satanlar listesinde yer aldı. Kitap ile birlikte okuyucular, Gülben Ergen’le Anadolu’da bir tren yolculuğuna çıkıyor. 

Yorumlar (0)