Görenler gözlerine inanamadı: Helikopter, akaryakıt istasyonuna indi

Sivas’ta bir helikopter, akaryakıt istasyonuna acil iniş yaparak herkesi şaşırttı. O anlar, güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. 

YAŞAM 28.09.2022, 15:34 29.09.2022, 09:54 Hanife
Görenler gözlerine inanamadı: Helikopter, akaryakıt istasyonuna indi

İlginç olay, Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde yaşandı. Bölgeden geçmekte olan bir helikopter, akaryakıt istasyonun bahçesine iniş yaparak görenlerin ağzını açık bıraktı. İstasyondaki bir tankerden yakıt alan helikopter, kısa sürede sosyal medyanın da gündemi haline geldi. İlçede şaşkınlığa sebep olan helikopterin, TEİAŞ adına yüksek gerilim hatlarının denetimini yapan özel bir enerji firmasına ait olduğu bildirildi. Helikopterin gerekli izinleri alarak istasyona iniş yaptığı ve yakıt aldığı öğrenildi. 

“Ömür boyu unutamayacağımız bir anı oldu”

Akaryakıt istasyonu personellerinden Çetin Meletli, hayatı boyunca ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını dile getirerek, “Yüksek gerilim hatlarında denetim yapan bir helikopter acil iniş yapmak istedi. Bizim istasyonun uygun olduğunu görünce de yakıt ikmali için buraya indi. Bizden izin alarak iniş yaptılar. Acil iniş olduğunu söylediler. Ben hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm. Bölgedeki vatandaşlar da büyük bir heyecanla izlediler. Helikopter burada fazla durmadı. Yakıtını aldıktan sonra tekrar havalandı ve görevine döndü. Şok içinde izledik. Ama bizim içinde ömür boyu unutamayacağımız bir anı oldu. Burada bulunan esnaf arkadaşlarımız da bol bol fotoğraf ve video çektiler. Herkesin şaşkınlıkla izlediği bir olaydı” ifadelerini kullandı. 

(O anları izlemek için buraya tıklayınız)



Yorumlar (0)