Bahçeli: Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır

Mersin’de PKK’lı teröristler tarafından polisevine düzenlenen saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türk milleti, ihanet ve hıyanetin karşısında tek yürektir. Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır” dedi.

SİYASET 28.09.2022, 15:58 Hanife
Bahçeli: Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır

2 gün önce Mersin’de bulunan Mezitli Polisevi’ne gerçekleştirilen terör saldırısı, gündemdeki yerini koruyor. 1 polis memurun şehit düştüğü hain saldırıya ilişkin bir açıklama da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den geldi. Saldırıyı düzenleyen teröristlerden birinin sözde gazeteci olarak lanse edildiğini hatırlatan Bahçeli, “Mersin’de bulunan Mezitli Polisevi’ne 26 Eylül gecesi, sözde gazeteci olarak adlandırılan bir teröristin hain saldırısı sonucunda, son mermisine kadar mücadele eden bir polis memurumuz Sedat Gezer şehit düşmüştür. Bir polisimiz ve bir sivil vatandaşımız da bu hain saldırıda yaralanmıştır” ifadelerini kullandı. 

“Türk milleti, ihanet ve hıyanetin karşısında tek yürektir”

Şehit Gezer’a Allah’tan rahmet, ailesine ve emniyet teşkilatına da başsağlığı dileyen Bahçeli, “Ayrıca tedavi altında bulunan yaralılarımızın bir an önce şifa bulmalarını diliyoruz. Türkiye, terör tasallutlarından mutlaka kurtulacaktır. Teröristler ile birlikte arkalarındaki namert ve sinsi destekçileri, şüphesiz ki hak ettikleri bedeli er ya da geç ödeyeceklerdir. Türk milleti, ihanet ve hıyanetin karşısında tek yürektir. Dökülen her şehit kanının hesabı damla damla sorulacaktır” dedi. 

“Bu kişiler mahkum ve mağlup edilecektir”

MHP lideri Bahçeli, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı:

“Teröristlere ve terör örgütlerine güzellemeler yapan, yardım ve yataklıkta bir an olsun geri durmayan, bu da yetmezmiş gibi hainleri aklamaya ve kollamaya çalışan kim ya da kimler varsa kaybedeceklerdir. Bu kişiler mahkûm ve mağlup edilecektir. Türk milletinin gayesi ve kararı da tam olarak budur.”

Yorumlar (0)