Yurtiçi Kargo Takibi Nasıl Yapılır?

Yurtiçi Kargo Takip birçok yolla müşterilerine kargolarının nerede olduğuna anında cevap vermektedir.

BİLİM-TEKNOLOJİ 07.07.2020, 22:48
Yurtiçi Kargo Takibi Nasıl Yapılır?

Yurtiçi Kargo Takip birçok yolla müşterilerine kargolarının nerede olduğuna anında cevap vermektedir. Yurtiçi Kargo takibini aşağıdaki yollardan birine başvurup kolayca öğrenebilir ve tüm aşamaları sırasıyla inceleyebilirsiniz.

Şu Anda Kargom Nerede?

Kargolarınızın nerede olduğunu öğrenmek Yurtiçi Kargo Takip ile oldukça kolaydır. İsterseniz barkod numaranız ve takip numaranız ile isterseniz de Yurtiçi Kargo çağrı merkezini arayarak kargonuz hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Barkod numarası takip numarasından farklı olarak harfler ve rakamlardan oluşur.

Takip Numarası ile Gönderi Sorgulama

Yurtiçi Kargo Takip için Yurtiçi Kargonun size gönderdiği 12 haneli kargo takip numarası ile Yurtiçi Kargo internet sitesinden kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz. Satıcı kargoyu gönderdiğinde müşteriye ait bir takip numarası oluşmaktadır. Bu takip numarası ile ya da gönderinize ait telefonunuza gelen barkod numarası ile gönderilerinizi takip etmeniz mümkündür.

Telefon ile Gönderi Sorgulama

Yurtiçi Kargo Takibi yaparken Yurtiçi Kargonun 444 99 99 numaralı çağrı merkezini arayarak kargonuzun nerede olduğu bilgisine ulaşabilirsiniz. Size verilen kargo takip numarasını çağrı merkezi yetkilisine söylediğinizde kargonuzun durumu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Şayet takip numarasını bilmiyorsanız göndericinin ya da alıcının telefon numarası ile de kargo sorgulaması yapabilirsiniz. Yurtiçi Kargo çağrı merkezini aradığınızda;

1)Bireysel gönderiler ve Firma Gönderileri olmak üzere iki ayrı bölüme yönlendirileceksiniz.

2)İlgili gönderinizi seçtikten sonra gönderilerinizin durumunu öğrenebilir, adresinize kurye çağırabilir ya da size en yakın Yurtiçi Kargo şubesinin adresine ulaşabilirsiniz.

3)Eğer uluslararası bir gönderiniz varsa çağrı merkezi yetkilisi size yardımcı olacaktır.

İsimden Gönderi Sorgulama

Yurtiçi Kargo ile gönderilerinizi takip numarası, barkod numarası veya gönderen kişinin telefon numarası ile sorgulama yapmanız mümkündür. Şayet bu bilgilerden herhangi birine sahip değilseniz adresinize en yakın Yurtiçi kargo şubesine gidip kendi isminizle size ait kargo olup olmadığını sorgulatabilirsiniz.

Yalnızca kargo şubesine bizzat giderek kargo durumunuz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Yurtiçi Kargo internet sitesinden isim ve soy isimle kargo sorgulaması yapmak mümkün değildir. İsminizle aynı olabilecek birçok kişi nedeniyle internet üzerinden kargo sorgulaması yapmak farklı yükümlülükler doğurabilir.

Yorumlar (22)
Yakup Umur 4 yıl önce
Reklam istemiyorum soruma cevap verin lütfen.
ibrahim çete 4 yıl önce
. Barkod numarası
Deniz 3 yıl önce
Takip kodu gelmedi bana
Kadir ÖZGÜDEN 3 yıl önce
Kargom nerede
Murat burç 3 yıl önce
1234
Zilan ahmed 3 yıl önce
يوجد لدي kargo
arzu özgü 3 yıl önce
Yurtiçi kargo açık beni işitme engelli cihazlar kulak ama numara mesj whatsapp lazim
Hidayet Taşdemir 3 yıl önce
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın