Zeynep Bastık, albüm öncesi yeni şarkısı Bana Sorma ile geliyor!

Pop müziği yıldız isimlerinden biri haline gelen ve çıkardığı her şarkıyla gündemde olmayı başaran Zeynep Bastık, Mayıs ayında ilk kez albüm çıkarıyor. Bastık ilk albümü “ZeynoDisco” nun çıkış şarkısı “Bana Sorma” yı ise, albüm öncesinde beğenilere sunacak.

KÜLTÜR-SANAT 02.04.2021, 11:24 02.04.2021, 17:55
Zeynep Bastık, albüm öncesi yeni şarkısı Bana Sorma ile geliyor!

“Her Yerde Sen”, “Fırça”, “Bırakman Doğru Mu?”, “Uslanmıyor Bu”, “Her Mevsim Yazım” ve “Boş Yapma” gibi şarkılarıyla müzikseverlerin beğenisini kazanan ve Türk pop müziğinde yeni bir yıldız haline gelen Zeynep Bastık, bu kez albüm çıkarıyor. Son olarak “Kendi Yolumuzda” adlı yeni tekli çalışmasını sevenlerine sunan Bastık, yaklaşık bir yıldır üzerine çalıştığı albümü “ZeynoDisco” yu, Mayıs ayında müzikseverlere sunacak.

Şarkıyı Serhat Şensesli aranje etti

Bastık, albümün habercisi niteliğini taşıyan çıkış şarkısı “Bana Sorma” yı ise öncesinde beğenilere sunacak. Zeynep Bastık’ın sözünü yazdığı Bana Sorma şarkısı, şimdiden dinleyicileri heyecanlandırmaya başladı. Şarkının müziği ise Zeynep Bastık ve Serhat Şensesli tarafından yapılan şarkı, Serhat Şensesli tarafından aranje edildi.

Baştan sonra dans edilebilecek bir albüm

Mayıs ayında piyasaya sürmeyi hedeflediği yeni albümü “ZeynoDisco” yu dinleyiciyle paylaşmak için sabırsız olduğunu söyleyen Bastık, albümü tüm kalpleriyle yaptıklarını söyledi. Baştan sonra dans edilebilecek bir albüm olduğunu belirten Bastık, şarkının tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Yorumlar (0)