Yönetmen Claire Denis’den ‘Juliette Binoche’ sürprizi!

74 yaşındaki usta Fransız yönetmen Claire Denis, yeni projesi için çalışmalara başladı. Filmin başrolü ise, Fransız sinemasının efsane aktrisi Juliette Binoche oldu!

KÜLTÜR-SANAT 27.11.2020, 13:15 27.11.2020, 13:25
Yönetmen Claire Denis’den ‘Juliette Binoche’ sürprizi!

Fransız sinemasının usta ve kült yönetmenlerinden bir tanesi olan; “Chocolat”, “İyi İş”, “35 Tek Rom”, “İçimdeki Güneş” ve son olarak “High Life” gibi filmlerin yönetmeni Claire Denis, yeni filminin hazırlıklarına başladı. Denis’in planında, 1986 yılında geçen bir gerilim filmi olan “The Stars at Noon” filminde Robert Pattinson ve Margaret Qualley’i bir araya getirmek vardı. Ancak bu filmi koronavirüs salgını nedeniyle erteleyen Claire Dennis, bir diğer yeni filmi “Radioscopie” yi hazırlamaya harar verdi.
 


 

Radioscope’ta Juliette Binoche ve Vincent Lindon buluşuyor!


Hikayesi fransız radyo dünyasında geçecek olan filmde başrol için sürpriz bir isim var! Dennis’in son olarak “High Life” filminde beraber çalıştığı, Fransız sinemasının efsane oyuncusu Juliette Binoche ile anlaştığı ortaya çıktı. Binoche’a filmde, başarılı aktör Vincent Lindon eşlik edecek.

 
Claire Denis'in düzenli yapımcısı olan Olivier Delbosc tarafından Paris merkezli Curiosa Films’te çekilecek olan film, Fransa’nın 16. bölgesinde bulunan Radio France’ın genel merkezi olan ‘La Maison de la Radio’ da çekilecek. Juliette Binoche ve Vincent Lindon’un ilk kez bir filmde buluşacağını müjdeleyen ‘Radioscopie’ un vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.
 

Yorumlar (0)