Yılın sinema çifti geliyor: Tuba Ünsal ve Cemal Hünal!

Başarılı oyuncular Tuba Ünsal ve Cemal Hünal, “Sadece Bir Gece” filminde yer alacak olan ikili, 2021 yılında izleyiciyle buluşacak!

KÜLTÜR-SANAT 30.11.2020, 16:18 01.12.2020, 10:13
Yılın sinema çifti geliyor: Tuba Ünsal ve Cemal Hünal!

Salgın nedeniyle sinema dünyasının büyük bir sıkıntı yaşadığı şu günlerde, bir filmin hazıklıkları için gelen haber umut doldurdu. “Vizontele Tuuba”, “Çocuk”, “Dünyanın En Güzel Kokusu” ve son olarak “Masallardan Geriye Kalan” filmlerinde rol alan güzel oyuncu Tuba Ünsal ile; “Issız Adam”, “Romantik Komedi”, “Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda” ve son olarak “Türfkler Geliyor: Adaletin Kılıcı” filmlerinde oynayan Cemal Hünal, yeni bir filmde bir araya geliyor!

Günümüz evliliklerinde eşlerin sadakatleri irdeleniyor


Daha önce hiçbir araya gelmemiş olan başarılı iki oyuncu, “Sadece Bir Gece” adındaki filmde buluşacaklar. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan filmin, 2021 yılı içerisinde izleyiciyle buluşması planlanıyor. Filmin süpervizörlüğünü ise Uğur Yağcıoğlu gerçekleştiriyor.
Yönetmenliğini ve senaristliğini Sinan Biçici’nin üstlendiği “Sadece Bir Gece”, modern bir çiftin evliliği üzerinden, günümüz kişilerinin sadakate bakışı irdeliyor.


Begüm, kocası Tamer tarafından aldatılır. İhanetle sarsılan Begüm, pişman olan eşine evliliğe devam etmek için bir şart sunar. Bunun ardından olaylar gelişir ve duygusal travmalar anında gelişir.
 

Yorumlar (0)