Yeşilçam'ın "Rambo"sunu kaybettik!

Emektar Yeşilçam oyuncusu Sönmez Yıkılmaz (77), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yeşilçam'ın Rambo'su olarak tanınan Yıkılmaz ile fotoğrafını paylaşan Cüneyt Arkın, "İçimden bir parça koptu iyi dost." ifadesini kullandı.

KÜLTÜR-SANAT 03.06.2022, 09:55 03.06.2022, 17:44 Hakan Öksüz
Yeşilçam'ın "Rambo"sunu kaybettik!

Yeşilçam'ın emektarlarından Sönmez Yıkılmaz, bir süredir hastanede tedavi altındaydı. 77 yaşındaki aksiyon oyuncusundan acı haber geldi. Türk sinemasının emektar isimlerinden Sönmez Yıkılmaz, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Filmlerde genelde yardımcı rollerde oynayan Yıkılmaz, "Yeşilçam'ın Rambo'su" olarak tanınıyordu. Sönmez Yıkılmaz'ın cenaze namazı, bugün Teşvikiye camiinde kılınacak. Emektar oyuncunun cenazesi, daha sonra memleketi Rize'ye gönderilecek.

Cüneyt Arkın: İçimden bir parça koptu!

Sönmez Yıkılmaz'ın ölüm haberi, filmlerde birlikte çalıştığı Cüneyt Arkın'ı da derinden yaraladı. Sosyal medya hesabından Sönmez Yıkılmaz ile çektirdiği fotoğrafı paylaşan Arkın, "İçimden bir parça koptu iyi dost." ifadesini kullandı.

Rol aldığı bazı filmler

Yeşilçam sinemasının emektarlarından Sönmez Yıkılmaz, kariyeri boyunca birçok filmde rol aldı.

Yıkılmaz'ın oynadığı filmlerden bazıları; Kiling Ölüm Saçıyor, Süreyya, Hakanlar Çarpışıyor, Babacan, Kara Murat Denizler Hakimi, Ramo, Battal Gazi Geliyor ve En Büyük Yumruk'tur.

Yorumlar (0)