Yeni James Bond, Jamie Dornan olabilir mi?

Daniel Craig’in James Bond serisine veda etmesiyle yerine Grinin Elli Tonu film serisi ile yıldızı parlayan Jamie Dornan’ın geçeceği konuşuldu. İrlandalı oyuncu Dornan, yeni James Bond serisinde olabileceği ile ilgili söylentileri yanıtladı.

KÜLTÜR-SANAT 15.04.2022, 17:43 15.04.2022, 18:02
Yeni James Bond, Jamie Dornan olabilir mi?

Oscar ödüllü Belfast (2021) filminin başrolünde yer alan İrlandalı oyuncu Jamie Dornan, kariyerindeki yükselişine devam ediyor. Son olarak yeni James Bond’un kendisi olabileceği yönündeki söylentileri yanıtlayan yıldız, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Sektördeki insanlar önyargılı

39 yaşındaki Dornan, “Önyargı gerçekten çok korkunç bir hastalıktır” dedi ve sektördeki insanların birbirini çok kolay şekilde yargıladığını, bunun da çok üzücü bir durum olduğunu belirtti.

Robert Pattinson’ın da Batman karakterini canlandırmasını örnek veren oyuncu, sektördeki çoğu kişinin bu konuda hakkında negatif tutum içinde olduğuna dikkat çekti.

Daniel Craig’i de istememişlerdi

Açıklamalarına devam eden Dornan, Daniel Craig’in de James Bond karakteri olarak açıklandığında kimsenin onu istemediğini söyledi. ‘Herkes konuya %100 olumsuzdu’ diye belirten Dornan, bu ikonik rollerde oynayanlara insanların çok acımasız şekilde davrandığını söyledi.

"Havalı ve güzel bir fikir"

Dornan, kendisinin James Bond karakterini canlandırmak için düşünülmesi ile ilgili “Bu tarzda bir projeye dahil olma fikri çok havalı ve güzel” ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)