Yarıyıl tatili, ÇGST atölyeleriyle renklenecek!

Çocuk Genç Sanat Tiyatro tarafından düzenlenen, Çocuk ve gençlerin gelişimini tiyatro ve sahne sanatlarıyla destekleyecek olan atölyeler, yarıyıl tatilinde de çevrimiçi olarak düzenlenecek!

KÜLTÜR-SANAT 23.01.2021, 11:41 24.01.2021, 09:36
Yarıyıl tatili, ÇGST atölyeleriyle renklenecek!

Çocukların ve gençlerin, yarıyıl tatilinde de gelişimlerini sahne sanatlarıyla desteklemek amacıyla yola çıkan Çocuk Genç Sanat Tiyatro yani ÇGST atölyeleri, pandemi sürecinde atölyelerine ‘çevrimiçi’ olarak devam ediyor. Yarıyıl tatilinde de gençler ve çocuklarla buluşacak olan atölyeler, hem hafta içi ve hafta sonu düzenlenecek. Aynı zamanda atölye yürütücüleri, ÇGST IG TV için geliştirdikleri içerikleri atölyelere katılamayan çocuklara ve gençlere de ulaştırmayı hedefliyor.

Biraderler Yapım çatısı altında düzenlenecek olan atölyeler sayesinde; ssanatın diğer disiplinleri aracılığıyla, çocukların özgüvenlerinin artışı ve sosyal becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor. Atölye yürütücüleri arasında Arda Aydın, Yonca İnal, Hasan Demirci, Hande Yıldızhan, Okan Patırer, Serkan Bacak, Ece Albayrak, Fulya Aksular, Meltem Figen ve Onur Uğurlu gibi isimler bulunuyor.



21 atölye düzenlenecek

Atölyelerle beraber ÇGST, çocukların tiyatro ve diğer sahne sanatlarıyla beraber farklı bir bakış açılarına sahip olmaları amaçlanıyor. 21 tane atölyenin gerçekleşeceği yarıyıl tatilinde; Sahnenin 10 Sihirli Kuralı, Maske Yapımı Ve Canlandırma, Shakespeare Her Zaman Doğruyu Söyler! (+10), Şekli Değişen Notalar, Sesi Olan Renkler!, Süflor Oyunu, Yaratıcılık Zıplar Mı?, Beden Enerjileri Ve Kapsüller, Mim Çalışmaları, 10 Poz, Kukla Atölyesi, Sanat Birbirine Görünmez Bağlarla Bağlanmiş Yumağa Benzer (+10), Masallar Dünyasından, Dans Atölyesi, Masallar Diyarı,  Bir Oyuncu Oyuna Nasıl Hazırlanır?, Bir Enstrümanla Nasıl Müzik Yaparız?, Kukla / Maske Nasıl Yapılır?, Seslendirme Nasıl Yapılır?, Ben Kimim? (+8) ve Gerçek Kahramanlar gibi atölyeler düzenlenecek. Daha fazla detaylı bilgiye cgst.online  web adresi üzerinden ulaşılabilecek.

Yorumlar (0)