Will Smith'in cezası belli oldu: 10 yıl!

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, Oscar Ödül Töreni’nde sunucu Chris Rock'a tokat atan oyuncu Will Smith ile ilgili kararını verdi.

KÜLTÜR-SANAT 09.04.2022, 01:55 Hakan Öksüz
Will Smith'in cezası belli oldu: 10 yıl!

2022 Oscar Ödül Töreni’nde sunucu Chris Rock'a tokat atan ünlü Hollywood yıldızı Will Smith ile ilgili verilen ceza netleşti.

Akademi, eşi hakkında şaka yapması nedeniyle komedyen Chris Rock'a tokat atan Will Smith'e ağır bir ceza verdi. Buna göre Will Smith, 10 yıl boyunca Oscar galalarına ve herhangi bir Akademi etkinliğine katılamayacak.

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden istifa eden Will Smith, tokat attığı Chris Rock'tan ve töreni izleyen herkesten özür dilediğini söylemişti. 

"Tören gecesi yaptırım uygulamadığımız için özür dileriz"

Hollywood Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin verdiği karar, ABD'de gündemin zirvesine oturdu. Akademi tarafından yapılan açıklamada, "Töreni gölgeleyen bu zararlı davranışı kabul etmek mümkün değil." denildi. Öte yandan tören gecesi Will Smith'in davranışına karşı bir yaptırım uygulanmadığı için özür dilendi.

Will Smith, karara ilişkin konuştu!

Kararı olgunlukla karşıladığını kaydeden oyuncu Will Smith, Akademi'nin kararını kabul ettiğini aktardı. Törenlere katılamayacak Will Smith'in, bir ödüle aday gösterilip gösterilemeyeceğine ilişkin soru ise cevapsız kaldı.

Yorumlar (0)