Vikings nereden izlenir, kaç sezon? Vikings konusu

Vikings dizisinin konusunu merak eden izleyiciler, Vikings nereden izlenir? sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki Vikings konusu nedir? Vikings kaç sezon? Vikings 7. sezon olacak mı? Vikings nereden izlenir? Vikings oyuncuları kimlerdir? Vikings: Valhalla dizisi neyi anlatmaktadır? İşte detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 01.09.2022, 13:19 02.09.2022, 08:57 Hakan Öksüz
Vikings nereden izlenir, kaç sezon? Vikings konusu

Vikings dizisi ile ilgili araştırmalar yapan izleyiciler, Vikings nereden izlenir? sorusunun yanıtını internetten arıyor. Son yıllarda Vikingler ile ilgili birçok dizi ve film yapıldı. Savaşçılığı ile ünlü Vikingleri yeniden popüler hale getiren Vikings dizisi, savaş ve tarih tutkunu izleyicilerden tam not aldı. Vikings konusu merak ediliyor. Bu haberde Vikings kaç sezon, nereden izlenir, Vikings oyuncuları kimlerdir? gibi soruların yanıtlarını derledik.

Vikings konusu

Vikings konusu ile ilgili bilgi arayan kişiler, diziye başlayıp başlamamak konusunda kararsız. Vikings dizisi, 700'lü yılların sonunda İskandinavya'da yaşanan olayları konu alıyor. Norveç'teki Kattegat isimli kasabada çiftçilik yapan Ragnar Lotbrok, savaş zamanında sürekli doğu seferlerine çıkmaktan bıkmıştır. Batıda daha zengin toprakların olabileceğini düşünen Ragnar Lotbrok, kardeşi Rollo ve çevresindekilere bu fikrini açar. Ragnar'ın cesareti, Vikinglerin İngiltere'ye ayak basmasını sağlayacaktır. 

Vikings kaç sezon?

Peki Vikings kaç sezon? 2013'te yayınlanmaya başlayan Vikings 6 sezon boyunca seyircileri ekran başına kilitlemiştir. Kanada-İrlanda ortak yapımı olan Vikings dizisinin 1. sezonu "Rites of Passage" adlı bölümle açılmıştır. Dizinin yönetmenliğini Michael Hirst üstlenmiştir. Vikings, 2020'de yayınlanan "The Last Act" bölümüyle ekranlara veda etmiştir.

Vikings 7. sezon olacak mı?

Dizi hayranları, Vikings 7. sezon olacak mı? sorusunun yanıtını arıyor. Gelen bilgilere göre Vikings 7. sezon olmayacak. Vikings, 2020'de yayınlanan 6. sezonu ile final yaptı. Aynı evrende geçen olayları anlatan Vikings: Valhalla dizisi 2022'de başlamıştır.

Vikings oyuncuları

Vikings oyuncuları 6 sezon boyunca izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Özellikle Ragnar Lotbrok adlı tarihi kişiliği canlandıran Travis Fimmel, büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Bazı Vikings oyuncuları şunlardır;

  • Travis Fimmel - Ragnar Lotbrok,
  • Katheryn Winnick- Lagertha Lotbrok,
  • Clive Standen - Rollo,
  • George Blagden - Athelstan,
  • Alexander Ludwig - Bjorn Ironside,
  • Gustaf Skarsgard - Floki,
  • Alex Hogh Andersen - Ivar the Boneless,
  • Alyssa Sutherland - Aslaug,
  • Jordan Patrick Smith - Ubbe.

Vikings nereden izlenir? 

Vikings nereden izlenir? sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Vikings Netflix üzerinden izlenebilir. Vikings dizisinin bütün sezonları Netflix adlı platformda yayınlanmıştır.

Vikings: Valhalla dizisi

Vikings: Valhalla dizisi Netflix üzerinden izlenebilmektedir. 2022 yılında ilk sezonu yayınlanan Vikings: Valhalla dizisi, orijinal Vikings dizisinde anlatılan dönemin yaklaşık 100 yıl sonrasında yaşanan olayları konu alıyor. Maceracı Leif Eriksson'un tetiklediği olaylar, yeni bir dönemin başlamasına neden olacaktır.

Yorumlar (0)