Usta sanatçı Rasim Öztekin’in son ses kaydını, Birol Güven paylaştı!

Canlandırdığı bir çok rolle gönüllerde taht kuran usta oyuncu Rasim Öztekin’in son ses kaydı ortaya çıktı. Kaydı, ‘Seksenler’ dizisinin yapımcısı Birol Güven paylaştı…

KÜLTÜR-SANAT 10.03.2021, 10:57 10.03.2021, 16:10
Usta sanatçı Rasim Öztekin’in son ses kaydını, Birol Güven paylaştı!

Sevilen rollerle izleyici karşısına çıkan, geleneksel Türk tiyatrosunun Orta oyuncularından ve Kel Hasan Efendi kavuğunun beşinci sahibi usta sanatçı Rasim Öztekin, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Yaşadığı kalp krizi sonrası İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçının son ses kaydı ortaya çıktı.

Birol Güven paylaştı

Kaydı, Öztekin’in başrolünde yer aldığı Seksenler dizisinin yapımcısı Birol Güven paylaştı. Güven, çok yakın olduğu Rasim Öztekin’in ses kaydını Seksenler grubuna attığını belirti. Ayrıca Güven ses kaydını, sosyal medya hesabında ‘Ancak Ölünce Usta Olunur' notuyla paylaştı.

Çalışmayacaklardı ve gezeceklerdi

Ayrıca Birol Güven, Rasim Öztekin hakkında sadece ölünce değil, yaşarken de arkasından iyi konuşulan çok özel bir insan olduğunu belirtti. Rasim Öztekin’in Türkiye’nin ortak bir değeri olduğunu söyleyen Güven, kendisinin önemli bir dost olduğunu belirtti. Birlikte çok projeleri olduğunu belirten Güven, çalışmadan gezmeyi planladıklarını ve ellerinde gidilecek restoranlar listesi olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)