Usta oyuncu Şener Şen meydan tiyatrosunda

Balıkesir’e bağlı Bandırma ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü kapsamında usta tiyatrocu Şener Şen, 'Zengin Mutfağı' adlı oyunuyla tiyatroseverlerle bir araya geldi. Bandırmalılar saatler öncesinde meydanı tıka basa doldurdu.

KÜLTÜR-SANAT 16.09.2021, 01:09 16.09.2021, 17:54
Usta oyuncu Şener Şen meydan tiyatrosunda

İlçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü sebebiyle Bandırma Belediyesi tarafından organize edilen üç günlük programın ilk gününde usta sanatçı Şener Şen, 'Zengin Mutfağı' adlı oyunuyla tiyatroseverlerle bir araya geldi. 

Geniş güvenlik önlemleri

Cumhuriyet Meydanı'nda sahnelenen oyun için çok sayıda yurttaş dört saat öncesinden COVID-19 (yeni tip koronavirüs) önlemleri çerçevesinde ayrılan bölgeye giriş yaptı. Geniş güvenlik önlemleri doğrultusunda HES kodu sorgulaması yapılan yurttaşlar alana alındı.

Köşkte aşçılık yapan adamı oynadı

Zengin bir iş insanının köşkünde aşçı olarak görev yapan bir adamın başından geçen olayları aktaran oyun sonrası Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, usta tiyatrocu Şener Şen ve ekibine teşekkür ederek çiçek takdim etti. 

Yoğun katılım

Oyunu seyredenler arasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı Cemal Öztaylan, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Erdek Belediye Başkanı Hasan Yapakçı, belediye meclisi mensupları ve kalabalık bir davetli topluluğu da yer aldı. Tiyatronun sonunda usta sanatçı Şener Şen’e çiçek ve plaket takdiminde bulunuldu.







Yorumlar (0)