Unutulmazlar yeniden bir araya geldi

Yeşilçam'ın efsane filmlerinden "Aile Şerefi"nin oyuncuları 44 yılın ardından Adile Naşit, Münir Özkul ve Ayşen Gruda'nın anısına bir araya geldi.

KÜLTÜR-SANAT 20.01.2020, 09:23 20.01.2020, 09:28
Unutulmazlar yeniden bir araya geldi

Yeşilçam’ın unutulmazlarından “Aile Şerefi” filminin oyuncuları, aradan geçen 44 yılın ardından Adile Naşit, Münir Özkul ve Ayşen Gruda'yı anmak için yeniden bir araya geldi.

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği‘nin (İKOD) “Yeşilçam’a Saygı” konulu etkinlikleri kapsamında Türk Sinemasında önemli bir yere sahip olan, 1976 yılı Arzu Film yapımı “Aile Şerefi” filminin efsane oyuncularından Itır Esen, Mahmut Cevher, Ahmet Sezerel, Eriş Akman ve Cengiz Nezir; Münir Özkul, Adile Naşit ve Ayşen Gruda anısına yeniden bir araya geldiler.

Itır Esen ve Mahmut Cevher filmde kullanılmış olan klasik otomobillerle etkinlik alanına geldiler. Bir araya gelen oyuncular çok duygusal anlar yaşadılar. Onlarca yıldan sonra filmde kullanılan klasik arabaları gören oyuncular duygulandılar. Hep beraber İstanbul Klasik Otomobilciler Derneğinde “Aile Şerefi” filminden bölümler izlendi, oyuncular o döneme dair anılarını paylaştı. Ayrıca bu buluşmada aramızdan ayrılan Yeşilçam’ın usta oyuncuları anıldı.

Yorumlar (0)