Ünlü zoolog Desmond Morris’in ‘Çıplak Kadın’ eseri, yenilenen kapağıyla raflarda!

Zooloji dünyasının ünlü isimlerinden Desmond Morris’in, kadın bedeni üzerine etkin bir çalışma yürüttüğü “Çıplak Kadın” adlı eseri, yenilenen kapağıyla yayınlandı!

KÜLTÜR-SANAT 25.02.2021, 11:42 26.02.2021, 09:15
Ünlü zoolog Desmond Morris’in ‘Çıplak Kadın’ eseri, yenilenen kapağıyla raflarda!

İnsan ve hayvan bedenini başka öntemlerle inceleyen ünlü zoolog Desmond Morris’in kadın bedeni üzerine araştırmalar yaptığı ve bu araştırmaları bir araya getirdiği “Çıplak Kadın” adlı eseri, yeni kapak tasarımıyla okuyucularını bekliyor. Bedenler üzerine evrimsel, işlevsel ve cinsel olarak araştırma yürüten Morris’in kitabı, kadın bedenini A’dan Z’ye inceleyen çalışma olarak dikkat çekiyor.

İnsan vücudu üzerine bir yolculuk

Okuyucusunu insan vücudunda adeta bir zaman yolculuğuna çıkaran Morris, kitapta kadın vücudunu, gezegendeki en olağanüstü canlı varlık olarak tanımlıyor. Geçirdiği milyonlarca yıllık evrim sonucunda akıllara durgunluk verecek değişikliklere uğrayan vücuda odaklanan yazar, son derece hassas düzeltmelerle işlenen bir araştırmaya imza atıyor.

Vücudun tüm uzuvlarının teker teker incelendiği kitap, okuyucusunu oldukça şaşırtacak bilgiler içeriyor. İnsan denilen, aslında bir hayvan olan tür üzerine ciddi bir inceleme yapan Çıplak Kadın, tüm kitapevleri ve dijital raflarda yer alıyor.

Yorumlar (0)