Ünlü sanatçıya veda

Oyuncu ve ses sanatçısı Nuri Sesigüzel'in naaşı İstanbul'da defnedildi.

KÜLTÜR-SANAT 21.05.2023, 20:02 22.05.2023, 16:47
Ünlü sanatçıya veda

Tedavi altında olduğu hastanede kalp yetmezliği ile ilişkili çoklu organ yetmezliğinden dolayı 86 yaşında yaşamını yitiren sanatçının cenaze namazı Teşvikiye Camisi'nde eda edildi. 



"Babamızla bir defa daha gurur duyduk"

Oğlu Mehmet Sesigüzel, gazetecilere yaptığı açıklamada, babalarının değerini bugün çok daha iyi anladıklarını dile getirdi. 

Yurt dışı ve içinden pek çok kişinin arayarak veyahut bizzat gelerek baş sağlığı temenni ettiğini kaydeden Sesigüzel, "Gerçek anlamda çok sevilen bir sanatçı olduğunu biz burada ailecek hissettik, gördük, zaten biliyorduk. Böyle bir babanın çocukları olduğumuz için gururluyuz. Mekanı cennet olsun." diye konuştu.

Sesigüzel, cenaze törenine gelen kalabalığı görünce babalarıyla bir defa daha gurur duyduklarının altını çizdi.



Ekrem İmamoğlu da katıldı

Cenaze törenine merhumun ailesi ve sevenlerine ek olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Yavuz Ağıralioğlu, Mehmet Sevigen, Yunus Bülbül ve Mahmut Tuncer'in de arasında olduğu sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi iştirak etti.

Eda edilen namazın akabinde sanatçının naaşı, Büyükçekmece Yeni Mezarlığı'nda yer alan aile kabristanında toprağa verildi.

Yorumlar (0)