Ünlü moda markasının yeni yüzü: Anthony Hopkins!

84 yaşındaki Hollywood yıldızı Anthony Hopkins, dünyaca ünlü moda markası Loewe'nin marka yüzü oldu.

KÜLTÜR-SANAT 11.05.2022, 22:56 12.05.2022, 01:36 Hakan Öksüz
Ünlü moda markasının yeni yüzü: Anthony Hopkins!

Dünyaca ünlü moda markası Loewe, markasının reklam yüzü olarak Hollywood yıldızı Anthony Hopkins'i seçti. Hannibal, Kuzuların Sessizliği, Meet Joe Black, The Two Popes ve The Father gibi filmlerde rol alan ünlü oyuncu, bu kez reklam kampanyası için kameraların karşısına geçti.

Loewe'nin yaratıcı direktörü Jonathan Anderson, iki kez Oscar ödülünü kazanan Hopkins'in verdiği pozu Instagram'dan paylaştı. Fotoğrafta Hopkins'in parmağıyla Anagram çantayı işaret ettiği görülüyor. 

Markanın sonbahar-kış 2022 koleksiyonunda ilginç tasarımlar yer alıyor. Bu tasarımlar arasında balon elbiseler ve araba şeklinde giysiler de bulunuyor. 

"O bir oyunculuk efsanesi"

Anthony Hopkins ile çalışmanın gururu verici olduğunu kaydeden Jonathan Anderson, "Karşımızda gerçek bir efsane var. Muhteşem bir oyuncu. Bu yaşayan oyunculuk efsanesinin bize karşı bu kadar alçakgönüllü davranması duygulandırıcı oldu.

The Father ile Oscar kazanmıştı

Anthony Hopkins, 2020 yılında gösterime giren The Father (Baba) filmiyle Oscar kazanmıştı. En İyi Erkek Oyuncu ödülü verilen Hopkins'in performansı, eleştirmenler ve izleyenlerden tam not almıştı.

Bu ödülü alan en yaşlı oyuncu olan Anthony Hopkins, 1991 tarihli Kuzuların Sessizliği filmi ile de aynı ödülü kazanmıştı.

Yorumlar (0)