Uncut Gems nedir? Uncut Gems filminin konusu ne?

Uncut Gems, 2019 yılı Amerikan yapımı, gerilim ve polisiye filmidir. Safdie kardeşlerin yönetmenliğini üstlendiği filmin olay örgüsü Ronald Bronstein tarafından yazılmıştır. Peki Uncut Gems'in konusu ne, Uncut Gems'de hangi oyuncular rol aldı? İşte detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 02.09.2022, 12:27 03.09.2022, 08:59
Uncut Gems nedir? Uncut Gems filminin konusu ne?

2019 yılında vizyona giren Amerikan yapımı Uncut Gems filminin konusu ne, ne anlatıyor, filmde hangi oyuncular var? gibi sorular sinemaseverler tarafından merak ediliyor. 

Uncut Gems nedir?

Uncut Gems, 2019 yılı Amerikan yapımı, gerilim ve polisiye filmidir. Safdie kardeşlerin yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu Ronald Bronstein tarafından yazılmıştır. Adam Sandler, Idina Menzel ve Julia Fox gibi ünlü isimlerin rol aldığı bu yapım, bir polisiye ve gerilim filmidir. 

Uncut Gems'in konusu ne?

Uncut Gems'in konusu, New York’ta elmas ticaretinin döndüğü alanda geçiyor. Emmy ve Altın Küre adayı Adam Sandler’ın başrolünü üstlendiği dram ve suç filminde Sandler, zengin ve ünlülere satış yapan bir kuyumcu işletmesi sahibini canlandırıyor. Mallarının bir bölümü çalındığında dükkan sahibinin yaşamı karmaşık bir hal alıyor.

Uncut Gems filminde hangi oyuncular var?

Uncut Gems filminin başrollerinde Adam Sandler, Idina Menzel ve Julia Fox gibi isimler yer alırken, filmin diğer oyuncu kadrosunda ise Mesfin Lamengo, Warren Finkelstein, Liang Wei-Duncan, Sun Zhi Hua-Hilton, Deneke Muhugeta, Habtunu Africho gibi isimler rol almaktadır.

Yorumlar (0)