Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nin 24. yıl afişi paylaşıldı!

Yirmi dördüncü yılında sinemaseverlerle buluşacak olan ve bu yılki temasını ‘Araftan Çıkmak’ olarak belirleyen Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nin afişi paylaşıldı. Nazlı Angın Akıner’in tasarımıyla yapılan afiş, MG İletişim Stratejileri Ajansı tarafından hazırlandı.

KÜLTÜR-SANAT 05.04.2021, 14:59 05.04.2021, 16:51
Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nin 24. yıl afişi paylaşıldı!

Kadın yönetmenlerin filmlerini programına alan ve sinemada kadın emeğini öne çıkarmak amacıyla yola çıkan Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, yirmi dördüncü yılında sinemaseverlerle buluşuyor. 27 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan festival, temasını ‘Araftan Çıkmak’ olarak açıklamıştı. Festivalin yirmi dördüncü yıl afişi ise takipçileriyle paylaşıldı.

Afişi Nazlı Angın Akıner tasarladı

Festivalin afişini ise Nazlı Angın Akıner tasarlarken, afiş MG İletişim Stratejileri Ajansı tarafından hazırlandı. Ödül törenini 27 Mayıs’ta düzenlemeyi planlayan festival, bünyesinde verdiği Onur Ödülü, Bilge Olgaç Başarı Ödülü, Genç Cadı Ödülü ve Tema Ödülü sahiplerine de ödüllerini, törende verecek. 3 Haziran tarihine kadar hem fiziki hem de çevrimiçi olarak sürecek film gösterimleri, söyleşi ve panellerle devam edecek.

Nereye Gidiyorsun Aida? ve Derisini Satan Adam filmleri festival programında

Festivalin film programından bazı filmler de belli oldu. Bosna-Hersek’in Oscar adayı olarak öne çıkan ve Jasmila Žbanić’in yönettiği Nereye Gidiyorsun Aida? yani Quo Vadis Aida? filmi, Uçan Süpürge’de gösterilecek. Festivalin programında ayrıca Kaouther Ben Hania’nın yönetmenliğini üstlendiği Derisini Satan Adam yani The Man Who Sold His Skin filmi de bulunuyor. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, yirmi dördüncü yılında da ilham veren kadın temalı hikayeleri ve rejisinde kadınların yer aldığı filmleri görünür kılmak için çaba sarf edecek.

Yorumlar (0)