Türkiye’yi tanıtacak şefler, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından seçildi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye’nin kültürel anlamda tanıtılması açısından çalışmaları sürdürüyor. Bu kapsamda 19 tane ünlü Türk yemek şefi belirlendi.

KÜLTÜR-SANAT 25.01.2021, 17:05 25.01.2021, 17:10
Türkiye’yi tanıtacak şefler, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından seçildi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, kültürel anlamda tanıtılma çalışmaları kapsamında bu kez yemek alanında bir belirlemeye gitti. Bu bağlamda Ünlü Türk yemek şefleri seçildi. 19 tane şefin belirlendiği listede, dikkat çekici şefler yer aldı.

Listede Somer Sivrioğlu, Nusret Gökçe ve Refika Birgül de bulunuyor

Listede en dikkat çeken şef ise, sevilen yemek yarışması ‘Masterchef’ in sevilen jüri şeflerinden Somer Sivrioğlu oldu. Et hazırlama tekniğiyle sosyal medyada olay olan Nusret Gökçe yani Salt Bae’nin de yer aldığı listede, ekranlarda gerçekleştirdiği yemek programlarıyla konuşulan Arda Türkmen, ekranların yemek programcılarından, şu sıra YouTube kanalında programlar çeken ve yemek hakkında köşe yazıları yazan Refika Birgül ile YouTube kanalı da bulunan ve “The Taste Türkiye” yarışmasında jüri olarak görev alan Şemsa Denizel de bulunuyor.

Listede yer alan diğer şefler ise şu şekilde; Kemal Demirasal, Aylin Yazıcıoğlu, Maksut Aşkar, Musa Dağdeviren, Fatih Tutak, Doğa Çitçi, Osman Sezener, Ömür Akkor, Mehmet Gürs, Civan Er, İsmet Saz, Serkan Güzelçoban, Ali Güngörmüş ve Vedat Başaran.



Yorumlar (0)