TRT’den çocuklara karne hediyesi gibi bir eğlence şöleni geliyor!

Sevilen çocuk kanalı TRT Çocuk, yarıyıl tatili için çocuklara karne hediyesi tadında bir program hazırladı. İlgiyle takip edilen çizgi dilerin yer aldığı yarıyıl tatili programında; “İbi”, “Rafadan Tayfa”, “Elif ve Arkadaşları”, “Aslan” ve “Kare” nin yen bölümleri bulunuyor!

KÜLTÜR-SANAT 28.01.2021, 12:34 28.01.2021, 18:08
TRT’den çocuklara karne hediyesi gibi bir eğlence şöleni geliyor!

Türkiye’nin önde gelen çocuk kanallarından bir tanesi olan TRT Çocuk, yarıyıl tatilinde bulunan çocuklar için eğlenceli bir program hazırladı. Kanalın sevilerek izlenen 5 içeriği, yeni bölümleriyle izleyenlerle buluşacak. Kare Takımı’nın renkli dünyasından Elif’in eğlence dolu dünyasına, Aslan’ın icatlarından Baldiyar ve İstanbul sokaklarına doğru evde doyasıya eğlenmek isteyen çocuklar, TRT Çocuk’ta buluşacak!

Sevilen çizgi animasyonlar, yeni bölümleriyle geliyorlar

İbi ve arkadaşları Hoppa ve Pumba ile maceralarını anlatan “İbi”, 6 Şubat Cumartesi günü saat 12.45 ve 16.50’de peş peşe beş yepyeni bölümü ile ekrana gelecek! İlgiyle takip edilen ve filmleri de yapılan “Rafadan Tayfa”, yepyeni bölümleriyle 13 Şubat Cumartesi gününden itibaren her hafta sonu 10.40, 15.30 ve 18.55 saatlerinde yeni bölümleriyle ekranlara gelecek.

Eğlenceli okul günlerini ekrana getirecek ola “Elif ve Arkadaşları”, yeni bölümleriyle 15 Şubat Pazartesi’den itibaren her gün 11.30’da ekranda olacak. Yeni icatlarıyla “Aslan” 15 Şubat Pazartesi gününden itibaren her gün saat 13.55’te ve Kuti, Aypa, Rupi ve Enda’dan oluşan “Kare Takımı” nin yeni maceraları 22 Şubat Pazartesi sabahi itibariyle her sabah saat 08.55’te ekrana gelecek! TRT Çocuk, karne hediyesi tadında bu programına, herkesi davet ediyor!

Yorumlar (0)