TRT, geleceğin iletişimci gençlerini yetiştirecek!

5 yıldır Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) tarafından düzenlenen “Geleceğin İletişimcileri Haftası”, bu yıl 16-20 Kasım tarihleri arasında TRT 2’de yayınlanacak. Sektörün önde gelen isimlerinin söyleşilerinin ekrana geleceği program, ödül töreniyle sona erecek.

KÜLTÜR-SANAT 13.11.2020, 16:53 13.11.2020, 17:02
TRT,  geleceğin iletişimci gençlerini yetiştirecek!

Sektörün deneyimli ve önde gelen isimlerini iletişimci gençlerle uzun zamandır bir araya getiren “Geleceğin İletişimcileri Haftası”, bu yıl 16-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. 2015 yılından bu yana düzenlenen etkinlik, bu yıl pandemi sebebiyle TRT ‘de ekrana gelecek. Her gün 6 deneylimli ismin söyleşilerini gerçekleştireceği “Geleceğin İletişimcileri Haftası”, bu yıl için yepyeni bir formatla izleyici karşısında olacak.

Geleceğin İletişimcileri Haftası kapsamında düzenlenen “Geleceğin İletişimcileri Yarışması” nın finalistleri ise, söyleşi programlarından hemen önce her kategorinin ilk 3 finalisti açıklanacak. Ödül töreni ise, 20 Kasım Cuma günü sanal bir stüdyoda gerçekleşip, TRT 2’de canlı yayınlanacak.

Jüri üyeleri arasında bulunan Birol Güven, Pelin Çift, Seda Öğretir, Kübra Par ve Okan Bayülgen gibi isimlerin olduğu söyleşilerde; deneyimler, iletişimin geleceği ve sektöre dair fikirler de konuşulacak.

“Geleceğin İletişimcileri Haftası”nın söyleşileri ise şu şekilde açıklandı:

Yorumlar (0)