Tom Holland ve Zendaya hayranlarına "Örümcek Adam" müjdesi

ABD'li film yapımcısı Amy Pascal, başrollerinde Tom Holland ile Zendaya'nın yer aldığı Örümcek Adam serisinin 4. filminin yapılacağını kaydetti. İşte detaylar...

KÜLTÜR-SANAT 01.06.2023, 12:52 Hakan Öksüz
Tom Holland ve Zendaya hayranlarına "Örümcek Adam" müjdesi

Tom Holland ile Zendaya'nın başrollerinde yer aldığı Marvel'ın Örümcek Adam serisinin 4. filminin yolda olduğu öğrenildi. Yarın (2 Haziran) gösterime girecek "Örümcek Adam: Örümcek Evrenine Geçiş" adlı animasyon filmi tanıtan ABD'li film yapımcısı Amy Pascal, Tom Holland'ın başrolünde yer alacağı Örümcek Adam serisinin geleceğine dair soruları yanıtladı. 

Yazarların grevi, süreci yavaşlattı

Tom Holland'ın "Örümcek Adam" rolüyle yeniden seyircinin karşısına çıkacağını kaydeden Amy Pascal, Zendaya'nın da kadrosunda yer alacağı film hakkında, "Yeni seri üzerinde çalışıyoruz. Yazarların greve gitmesi nedeniyle süreç biraz ağır işliyor. Film yazarları, bildiğiniz gibi mayıs başında yeniden greve başladı. Bu mesele sonuçlanınca iş devam edecek." dedi.

Sırada "Örümcek Kadın" var

Serinin yapımcılardan Avi Arad, Holland'ın başrolde yer alacağı 4. filmin yanı sıra "Örümcek Kadın" filminin de beyazperdede seyirciyle buluşacağını kaydetti. "Örümcek Kadın" filminin, zannedilenden daha erken bir tarihte gösterime gireceği vurgulandı. 

Serinin ilk filmi 2017'de vizyona girdi

Tom Holland ile Zendaya'nın hayran kitlesinin hızlı şekilde büyümesini sağlayan Örümcek Adam serisinin ilk filmi olan "Örümcek Adam: Eve Dönüş", 2017'de gösterime girdi. Marvel'ın "Infinity War" ve "Endgame" filmlerinin de etkisiyle popülaritesi artan seri, Örümcek Adam: Evden Uzakta (2019) ve Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok (2021) ile devam etti.

Yorumlar (0)