Tom Hanks’ten “Forrest Gump” itirafı: Mayın tarlası

Tom Hanks, yeni kitabı "Başka Bir Büyük Sinema Başyapıtının Yapılışı"nı tanıtmak üzere New Yorker Live etkinliğinde konuştu. Ünlü oyuncu burada "Forrest Gump" filmiyle ilgili bir itirafıyla hayranlarını şaşırttı.

KÜLTÜR-SANAT 12.05.2023, 09:46 14.05.2023, 08:55
Tom Hanks’ten “Forrest Gump” itirafı: Mayın tarlası

Ünlü oyuncu Tom Hanks, yeni kitabı "Başka Bir Büyük Sinema Başyapıtının Yapılışı"nı tanıtmak için katıldığı New Yorker Live etkinliğinde şaşırtan bir itirafta bulundu.

1994 yapımı "Forrest Gump"ta canlandırdığı rolün başlangıçta izleyicilerin ilgisini çekmeyeceğini düşündüğünü söyleyen Hanks, son olarak "A Man Called Otto" adlı filmde rol aldı.

“Kimsenin umurunda olacak mı?”

Hanks, başlangıçta filmin izleyiciler tarafından ilgi görmeyeceğini düşündüğünü belirtti ve filmin yönetmeni Robert Zemeckis'e "Bu film kimsenin umurunda olacak mı?" diye sorduğunu söyledi.

Zemeckis'in, filmdeki karakterin tuhaf giyimi ve davranışlarından dolayı halkın ilgisini çekemeyeceği endişesini dile getirdiğini aktaran Hanks, "Bu adam tuhaf takım elbisesi, aptal ayakkabıları ve çocuk kitapları ile dolu çantasıyla bir şeyin üstünde oturuyor. Biz insanlara bir anlam ifade edebilecek bir şey mi yapıyoruz?" dediğini açıkladı.

"Yıkımımızın hazırlıklarını ekiyor da olabiliriz”

Hanks, yönetmenin filmin gidişatını bir “mayın tarlası” benzettiğini dile getirdi. Öte yandan Hanks, Zemeckis'in "Yıkımımızın hazırlıklarını ekiyor da olabiliriz” dediğini söyledi.

Yorumlar (0)