The Simpsons dizisi final mi yapıyor?

1989 senesinden beri izleyicilerin karşısına çıkan ve son zamanlarda kehanetleriyle gündem olan The Simpsons dizisi seyircilere veda edeceği iddia edildi.

KÜLTÜR-SANAT 30.11.2019, 09:58 30.11.2019, 10:04
The Simpsons dizisi final mi yapıyor?

Matt Groening tarafından Fox Broadcasting Company için oluşturulan animasyon televizyon durum komedisi olan The Simpsons, Homor, Marge, Bart, Lisa ve Maggie'den oluşan orta sınıf bir Amerikan ailesinin satirik bir parodisini anlatıyor.

The Simpsons bestecisi Danny Elfman, dizinin son sezonundan sonra izleyiciye veda edebileceğini açıkladı.

Joe'ya konuşan Danny Elfman, duyduğuna göre dizinin sona ereceğini ve bu sene son yılı olacağını söyledi.

Diziye ilişkin konuşan Elfman şu ifadeleri kullandı: "Söyleyebileceğim tek şey bu kadar sürdüğü için çok şaşkınım ve hayret ediyorum. Şunu anlamalısınız ki ben The Simpsons’ın müziğini yaptığımda, bu çılgın müzik parçasını yazdım ve kimsenin bunu duymayacağını sandım çünkü diziye şans verileceğini gerçekten düşünmüyordum."

The Simpsons dizisinin meşhur kehanetleri

1. 2000 senesinde yayınlanan Bart to Future bölümünde yeni başkan seçilen Lisa Simpson, "Bildiğiniz gibi Başkan Trump'tan büyük bir bütçe açığı devraldık" diyor ve kendisinden önceki başkanın Donald Trump olduğunu söylüyor.

2. Dizide Lady Gaga'nın Super Bowl'daki şovunu beş sene öncesinden tahmin ettiği de ortaya çıkmıştı.

3. Dizide geçen ve yakın zamanda gerçekleşen başka bir olay ise Walt Disney'in 20th Century Fox'u satın alması. Dizinin 8 Kasım 1998'de yayınlanan bölümünde 20th Century Fox tabelasının altında 'Walt Disney Co'nun bir bölümü' yazısı görülüyor.

4. Akıllı telefonlar henüz piyasaya çıkmamışken, dizinin 1994 senesinde yayınlanan Lisa on Ice bölümünde dokunmatik telefon karşımıza çıkıyor ve telefonun logosu da oldukça ilgi çekici.

Yorumlar (0)