The Irishman konusu ne, nereden izlenir? The Irishman IMDB

The Irishman konusu ne, nereden izlenir? The Irishman IMDB puanı kaç? The Irishman filmi gerçek mi? The Irishman oyuncuları kimlerdir? 2019 yılında sinema dünyasına damga vuran The Irishman filmi ile ilgili ayrıntıları derledik.

KÜLTÜR-SANAT 21.09.2022, 12:40 22.09.2022, 16:04 Hakan Öksüz
The Irishman konusu ne, nereden izlenir? The Irishman IMDB

The Irishman filmi, seyirciyle buluştuğu 2019 yılında sinema dünyasına damga vurdu. Hollywood'un deneyimli oyuncularını buluşturan The Irishman, ünlü yönetmen Martin Scorsese tarafından çekildi. Senaryosu Charles Brandt ve Steven Zaillian tarafından kaleme alınan The Irishman filmi ile ilgili araştırma yapan izleyiciler, The Irishman konusu ne, nereden izlenir? sorusunun yanıtını arıyor.

The Irishman konusu ne?

Peki The Irishman konusu ne? The Irishman filmi, uzun yıllar Bufalino suç örgütü için tetikçi olarak çalışan Frank Sheeran'ın hikâyesine odaklanıyor. Aynı zamanda bir işçi sendikası üyesi olan Frank Sheeran, yeni dünyada ayakta kalmaya çalışmaktadır. Sendika lideri Jimmy Hoffa'nın kaderi de filmin işlediği konular arasında yer alıyor. Toplamda 3 saat 29 dakikalık görsel bir şölen sunan The Irishman filmi, suç ve gerilim türünü sevenler arasında şimdiden özel bir yer edinmiş durumda.

The Irishman filmi gerçek mi?

The Irishman filmini izleyenler ya da izlemeyi düşünenler, The Irishman filmi gerçek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Sendika lideri Jimmy Hoffa'nın hayatından da kesitler sunan The Irishman, gerçekleri temel alan bir kurmaca olarak kabul ediliyor. The Irishman filmi, Steven Zaillian tarafından kaleme alınan "I Heard You Paint Houses" adlı kitabından uyarlandı. Bir zamanlar ABD'nin en ünlü simalarından olan Jimmy Hoffa'nın kaderinin, tıpkı filmde gösterildiği gibi olup olmadığı merak ediliyor. Filmde Frank Sheeran karakterini canlandıran Robert de Niro, The Irishman filmi gerçek mi? sorusuna ilişkin, "Gerçekleri bütünüyle anlattığımızı iddia etmiyoruz. Esasında anlattığımız kendi hikâyemiz." ifadelerini kullanmıştır.

The Irishman oyuncuları

The Irishman oyuncuları merak ediliyor. Hollywood'un birçok efsanevi ismi, bu filmde bir araya gelmiştir. Ünlü yönetmen Martin Scorsese, bu ünlü isimleri bir araya toplamayı başarabilecek yegâne isimlerde biri olarak görülmektedir. Bazı The Irishman oyuncuları aşağıda sıralanmıştır.

  • Robert de Niro - Frank Sheeran,
  • Joe Pesci - Russell Bufalino,
  • Al Pacino - Jimmy Hoffa,
  • Harvey Keitel - Angelo Bruno,
  • Stephen Graham - Anthony Provenzano,
  • Ray Romano - Bill Bufalino,
  • Jesse Plemons - Chuckie O'Brien,
  • Anna Paquin - Peggy Sheeran.

The Irishman nereden izlenir? 

Peki The Irishman nereden izlenir? The Irishman filmi Netflix üzerinden izlenebilir. Sinemada gösterime girmeyen film, 2019 yılında Netflix'te yayınlanmıştır.

The Irishman IMDB puanı

The Irishman IMDB puanı da izleyenler tarafından merak ediliyor. Robert de Niro, Al Pacino ve Joe Pesci gibi usta oyuncuların bir araya geldiği The Irishman filmi IMDB puanı 7,8 olarak belirlenmiştir.

Yorumlar (0)