"The Idol" dizisi gösterildi, alkış tufanı koptu

Cinsel içerikli sahnelerin sıklığı nedeniyle eleştiriler yöneltilen HBO'nun "The Idol" dizisinin gösterimi, dün Cannes Film Festivali'nde yapıldı. Gösterimin ardından dizi, 5 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

KÜLTÜR-SANAT 23.05.2023, 14:40 24.05.2023, 10:20 Hakan Öksüz
"The Idol" dizisi gösterildi, alkış tufanı koptu

Cannes Film Festivali'nin 76'ncısında birbirinden iddialı film ve dizilerin oyuncuları boy gösterdi. "Altın Palmiye" ödülü için çok sayıda filmin yarıştığı Cannes Film Festivali'nden kareler gelmeye devam ediyor. Fransa'nın güneyinde yer alan Cannes kentinde dün akşam gerçekleştirilen festivalde kırmızı halıda yürüyen oyuncular, objektiflere poz verdi. 

Dizide yer alan oyuncular

Game of Thrones, Succession, The Last of Us ve Euphoria gibi birbirinden ünlü dizilerle gündeme gelen HBO'nun "The Idol" adlı dizisinin prömiyeri de dün akşam yapıldı. Tartışmalı dizinin yönetmeni Sam Levinson'ın yanı sıra Lily-Rose Depp, Moses Sumney, The Weeknd, Sophie Mudd ve Jennie Ruby Jane gibi oyuncular da kırmızı halıda boy gösterdi.

"HBO'nun sınırını bile aştı" eleştirisi

Grammy ödüllü ünlü müzisyen Weeknd'in ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı "The Idol" dizisi, cinsel içerikli bazı sahneleri nedeniyle eleştiriliyor. Bazı eleştirmenlere göre dizi, cinsellik dozunu HBO'nun sınırının bile ötesine taşıdı. 

5 dakika boyunca alkışlandı

Johnny Depp'in kızı Lily-Rose'u da kadrosunda barındıran film, gösteriminden sonra 5 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Alkış tufanı koparan yapıma yöneltilen söz konusu eleştirilerin, dizinin kaliteli olduğu gerçeğini değiştirmediğine ilişkin yorumlar yapıldı. 

Yorumlar (0)