The Good Place konusu nedir, nereden izlenir?

The Good Place dizisi, yayınlandığı dönemde milyonlarca izleyicinin sevgilisi oldu. The Good Place konusu nedir, nereden izlenir? The Good Place 5. sezon olacak mı? The Good Place oyuncuları kimlerdir? The Good Place nasıl bir dizi? İşte bu soruların yanıtları...

KÜLTÜR-SANAT 08.09.2022, 10:46 10.09.2022, 08:36 Hakan Öksüz
The Good Place konusu nedir, nereden izlenir?

The Good Place dizisi ile ilgili araştırma yapan izleyiciler, The Good Place konusu nedir, nereden izlenir? sorusunun yanıtını arıyor. Kendisini ekrana kilitleyecek bir dizi arayan izleyiciler, The Good Place nasıl bir dizi? sorusuyla ilgili cevap bulmak için forum forum geziyor. Bu yazıda The Good Place dizisi ile ilgili bilgilere yer vereceğiz.

The Good Place konusu

The Good Place konusu ile ilgili araştırma yapan kişiler, diziyi izleyip izlemeyeceğine karar vermek istiyor. The Good Place konusu, kendisini bir odanın bekleme salonunda bulan ve daha sonra öldüğünü öğrenen Eleanor Shellstrop'un başından geçen olayları konu alıyor. 

Ölümünün ardından The Good Place adlı yerin bekleme salonunda gözlerini açan Eleanor, hayatı boyunca yaptıklarıyla cennete gitmeyi hak etmediğini düşünmektedir. Kendisini yanlışlıkla cennete aldıklarını fark eden Eleanor, bu durumun anlaşılmaması için varını yoğunu ortaya koyar. Chidi, Jason ve Tahani gibi komşularıyla birlikte maceraya atılan Eleanor, The Good Place'te meydana gelen bozulmaları fark eder.

The Good Place nereden izlenir?

Peki The Good Place nereden izlenir? Dizinin konusunu öğrenen ve izlemeye karar veren vatandaşlar, bu sorunun yanıtını arıyor. The Good Place Netflix adlı platform üzerinden izlenebilir.

The Good Place oyuncuları

The Good Place oyuncuları arasında ünlü isimler vardır. Eleanor Shellstrop karakterini canlandıran Kristen Bell, bunlardan biridir. Bazı The Good Place oyuncuları aşağıda listelenmiştir.

  • Kristen Bell - Eleanor Shellstrop,
  • Ted Danson - Michael,
  • D'Arcy Carden - Janet,
  • Jameela Jamil - Tahani
  • William Jackson Harper - Chidi Anagonye,
  • Manny Jacinto - Jason Mendoza,
  • Mark Evan Jackson - Shawn.

The Good Place kaç sezon?

Peki The Good Place kaç sezon? The Good Place 4 sezon sürmüştür. İlk bölümü 19 Eylül 2016'da yayınlanan dizi, 30 Ocak 2020'de final yapmıştır.

The Good Place 5. sezon olacak mı?

Dizinin hayranları, The Good Place 5. sezon olacak mı? sorusunun yanıtını arıyor. The Good Place 5. sezon olmayacak. Bu bilgi, dizinin yaratıcı Michael Schur tarafından açıklanmıştır. Dizinin senaristlerinin ilk planlamasına göre 4 sezonun sonunda bitirilen The Good Place'in yeni sezonunun çıkmayacak olması, hayranları üzdü.

Yorumlar (0)