'Tarzan' rolüyle tanınan Joe Lara'nın bulunduğu uçağın düşmesiyle yaşamını yitirdi!

'Tarzan' film serisindeki Tarzan rolüyle tanıdığımız ABD'li oyuncu Joe Lara, içinde bulunduğu uçağın göle düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

KÜLTÜR-SANAT 31.05.2021, 12:47 01.06.2021, 12:06 Hanife
'Tarzan' rolüyle tanınan Joe Lara'nın bulunduğu uçağın düşmesiyle yaşamını yitirdi!

Tennessee eyaletine bağlı Nashville yakınlarındaki Smyrna havalimanından kalkış yapan bir uçağın Percy Priest Gölü'ne düşmesi sonucu dünyanın 'Tarzan' rolüyle tanıdığı ABD'li oyuncu Joe Lara ile yanındaki altı kişi hayatını kaybetti.


Eşi de uçaktaydı

Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre, kaza yapan uçakta Joe Lara’nın 'Hristiyan diyet gurusu' olarak da nam salmış eşi Gwen Shamblin Lara'nın da bulunduğu kaydedildi.

Ulusal Ulaştırma Güvenliği Kurulunun yaptığı açıklamada ise 7 kişinin bulunduğu uçakta sağ çıkan olmadığını tahmin ettiklerini ve kazaya ilişkin soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.



Arama çalışmaları sürüyor

Diğer yandan dalgıç ekipleri, gölden uçak enkazının bazı parçalarını ve insan kalıntılarını çıkardıklarını fakat arama çalışmalarda tüm cesetlerin bulunması için pazartesi gününe dek devam ettireceklerini söylediler.



‘Tarzan’ karakteriyle tanıdığımız Joe Lara, 1962 yılında Kaliforniya'da gözlerini dünyaya açtı. Lara, oyunculuğun yanında müzik kariyeri de yapmıştı.

Şöhretini ise birçok Hollywood yapımında rol almasına rağmen1989'da yayınlanan 'Tarzan Manhattan'da' filmi ve 1996-1997 yıllarında yayınlanan 'Tarzan: Epik Maceralar' adlı televizyon dizisinde aldığı başrolle elde etmişti.


 

Yorumlar (0)