Tarantino duyurdu: Kill Bill 3 geliyor!

Quentin Tarantino, kült yapımlarından olan Kill Bill serisinin üçüncüsünü çekeceğini söyledi. Ünlü yönetmen, filmin 3 yıl içinde bitirileceğini söyledi.

KÜLTÜR-SANAT 11.12.2019, 12:11 11.12.2019, 12:33
Tarantino duyurdu: Kill Bill 3 geliyor!

Önceki gün Sirius XM radyo kanalında Andy Cohen’e konuşan ünlü yönetmen Tarantino, üçüncü Kill Bill filmini çekeceğini duyurdu.

Kill Bill 2, 15 yıl önce vizyona girmişti

Başrolünü Uma Thurman’ın üstlendiği, Tarantino’nun en sevilen filmlerinden biri olan Kill Bill serisinin ikincisi, 15 yıl önce vizyona girmişti. Tarantino, Uma Thurman’ın hayat verdiği "Gelin" (The Bride) karakterinin hikayesinin henüz bitmediğini belirtti.

"Mantıksız bir macerayla gelmek istemem"

Ünlü yönetmen, "Ne yapacağıma dair bir fikrim var. Mantıksız bir macerayla gelmek istemem, çünkü Gelin bunu hak etmiyor. O, çok uzun ve zorlu bir savaş verdi" dedi.

Thurman’ın canlandırdığı Beatrix "The Bride" Kiddo karakteri, kilisedeki nikahı sırasında kurşunların hedefi olmuş ve karnındaki bebeğini yitirmişti. Buna rağmen hayata tutunmuş ve yıllar sonra komadan çıkarak suikastçilerden intikam almıştı.

Filmin bitmesi üç yılı bulabilir

Kill Bill: Vol. 3 için ilginç bir fikri olduğunu belirten Tarantino, yeni filmin tamamlanmasının üç yılı bulabileceğini söyledi. 

Çılgın yönetmen, Kill Bill’den önce, ayrıntılarını açıklamadığı beş bölümlük bir dizi çekecek.

Yorumlar (0)