Tanju Okan’ın veliahtı Mustafa Akay’dan yeni şarkı!

Şarkıcı ve söz yazarı Mustafa Akay, yeni şarkısı “İhanet” i müzikseverlere sundu. Müzik eleştirmenleri tarafından Tanju Okan’ın veliahtlı olarak nitelendirilen Akay, Sezen Aksu’dan da övgü aldı.

KÜLTÜR-SANAT 12.01.2021, 14:10 13.01.2021, 09:22
Tanju Okan’ın veliahtı Mustafa Akay’dan yeni şarkı!

Eski radyocu olan ve müzisyen olarak hızlı bir geçiş yapan Mustafa Akay, yeni şarkısı “İhanet” i dinleyicisiyle buluşturdu. Müzik eleştirmenlerinden de övgü olan Mustafa Akay, Tanju Okan’ın tahtına aday ve veliahtı olan kişi olarak tanımlanmıştı. Ayrıca Akay, Sezen Aksu tarafından da Türkiye' nin en iyi 'tenoralbariton' u olarak nitelendirilmişti.

Akay, uzun bir aradan sonra müzikseverlerle buluştu

Sözü, müziği ve düzenlemesi Ömercan Özüaydın’a ait olan “İhanet” şarkısının yer aldığı single albümü için Mustafa Akay, ünlü fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül' e poz verdi. Arka arkaya çıkardığı şarkılarından sonra sessizleşen Akay, uzun bir aradan sonra müzikseverlerle buluştu. Dramatik Tenor ses tipine sahip olan Akay, yeni şarkısına güvendiğini ve müzik yapmayı bir iş değil ‘aşk’ olarak gördüğünü belirtti.

29 yıldır müzikle uğraşan ve sahnelerden müzikseverlerle buluşan Akay, 80'li, 90'lı yılların Türkçe ve Yabancı şarkılarını da yorumluyor. Akay’ın bir albümü, üç tane maxi single ve beş tane single çalışması bulunuyor. 

Yorumlar (0)