Tanju Babacan’dan evler için ‘Casa de Mandala’ tasarımları!

Ünlü kırmızı sakallı moda tasarımcısı Tanju Babacan, bu kez evler için renkli tasarımlara imza attı. Evler için sıcak tasarımlar hazırlayan Babacan, yeni tasarımına ‘Casa de Mandala’ adını verdi.

KÜLTÜR-SANAT 27.11.2020, 10:55
Tanju Babacan’dan evler için ‘Casa de Mandala’ tasarımları!

Ünlü sanatçılara ve modellere gerçekleştirdiği enteresan kostümler ve düzenlediği moda haftalarıyla göz önünde olan başarılı moda tasarımcısı Tanju Babacan, moda çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Babacan, daha önce Haute Couture, Fast Couture, Hazır Giyim ve Aksesuar koleksiyonlarını moda tutlkunlarıyla paylaşmıştı. Kırmızı sakalıyla ve giyim tarzıyla kendi tarzını da yansıtan başarılı modacı, bu kez ev tekstili koleksiyonunu takipçilerine sunacak.
 


 

Yeni evine uygun yatak örtüsü bulamayınca, tasarıma başladı


’Casa de Mandala’ adını verdiği yeni tasarımıyla Tanju Babacan; yıllardır uğraştığı giyim ve mekan tasarımlarının ardından, ev koleksiyonu için çıkarmak için geç bile kaldığını düşünüyordu. Ev tekstili tasarımı için kendisini harekete geçiren gelişmeyle ilgili Babacan, yeni taşındığı evde kendine uygun yatak örtüsü bulamamış olmasına bağlıyor.


Mandala yolculuğunu ‘Haute Couture’ ile birleştiren Babacan, tasarlarığı ev tekstili koleksiyonunu sınırlı sayıda satışa sunacak. Koleksiyonun ilk serisini yakında beğenilere sunacak olan Babacan, tasarımında polar kumaş kullandı. İlk koleksiyonda yastıklar, yatak örtüleri, minderler, kırlentler, elyaflı ve kapitoneli battaniyeler ile duble polar battaniyeler bulunuyor.

Yorumlar (0)