Star Wars yeni yönetmenini arıyor

Skywalker'in Yükselişi'nin (The Rise of Skywalker) ardından Star Wars evreninde yeni dönem için hazırlıklar başladı. Yeni serinin filmleri için, The Mandalorian dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Taika Waititi ile görüşmeler devam ediyor.

KÜLTÜR-SANAT 17.01.2020, 15:42
Star Wars yeni yönetmenini arıyor

Skywalker efsanesinin dokuzuncu filmi olan Skywalker'ın Yükselişi (The Rise of Skywalker), sinema tarihinde kült olarak gösterilen serilerden biri olan Star Wars evreninde bir dönemin sonunu getirdiği gibi yeni bir devrin de başlangıcı oldu.

Yeni maceralar yolda

Star Wars evrenini yeni karakterler ve yeni maceralarla sürdürmeyi düşünen LucasFilm'in, Yıldız Savaşları evreninde geçen, Jedi'nin Dönüşü döneminden beş yıl sonrasını anlatan The Mandalorian dizisinde bazı bölümlerinin yönetmeni olan Taika Waititi ile görüştüğü ileri sürüldü.

The Hollywood Reporter'da yer alan özel habere göre, Taika Waititi, Thor Love and Thunder'ın çekimlerinin ardından Star Wars projesi için kamera arkasında yerini alacak.

Yapımcı Kevin Feige'in daha evvel serinin yeni filmlerine göz kırpması iki ismin aynı projede çalışma ihtimalini gündeme getirse de projenin ayrıntıları adeta bir sır gibi gizleniyor.

Yorumlar (0)