SÖZ Dizisi Bölümleri, Oyuncuları

SÖZ Dizisi, ilk bölümü ile 3 Nisan 2017 tarihinde dizi severler ile buluştu.

KÜLTÜR-SANAT 30.07.2020, 16:47
SÖZ Dizisi Bölümleri, Oyuncuları

SÖZ – Gözün Arkada Kalmasın adlı dizi, 3 Nisan 2017 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara geldi. Geriye dönüp baktığımızda hiç de üzerinden yıllar geçmiş gibi bir proje olmayan Söz dizisi, buna rağmen 3 koca sezon yayında kaldı ve toplamda 84 bölüm ile Türk dizi tarihinde önemli bir yere sahip oldu. Özellikle de milliyetçi unsurlar barındıran ve askere olan bakış açısını tekrar hatırlatan SÖZ, güçlü bir oyuncu kadrosu ve askeri kurgu üzerinden oluşturulan bölümler ile ekranların oldukça sevilen bir dizisi idi. 2019 yılında 84. bölümü olan ‘’Söz’ün bittiği yer’’ adlı bölümle ekranlara veda eden SÖZ, hala merak edilen ve internet üzerinden izlenmeye devam eden bir dizi.

SÖZ Sezonları ve Bölüm Sayısı

SÖZ Dizisi, ilk bölümü ile 3 Nisan 2017 tarihinde dizi severler ile buluştu. Televizyon dizisi formatı ile ekranlara gelmeye başlayan SÖZ, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar ortaklığı ile kurulmuş olan TIMS&B adlı yapımcı şirket ile yola çıktı. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın, senaristliğini ise Ethem Özışık’ın üstlendiği dizi, toplamda 3 sezon ekranlara geldi.

Dizinin ilk sezonu 2017 Nisan ve 2017 Haziran ayları arasında yayınlanan toplam 12 bölüm ile ekranlara geldi. İkinci sezon 2017 Eylül ile 2018 Haziran tarihleri arasında 38 bölüm, üçüncü sezon ise 2018 Eylül ile 2019 Mayıs tarihleri arasında 34 bölümden oluştu. Dizinin toplam bölüm sayısı ise 84.

SÖZ Dizisi Oyuncuları

SÖZ Dizisi oyuncuları, genç ve yetenekli oyuncuların yanı sıra, sektörde isim yapmış usta oyunculardan oluşmaktadır. Başrolleri paylaşan oyuncular ise şu şekildedir:

  • Tolgahan Sarıtaş (Kıd. Üst. Yavuz Karasu)
  • Deniz Baysal (Sav. Derya Karasu)
  • Aybüke Pusat (Dr. Bahar Karasu)
  • Nihat Altınkaya (Alb. Erdem Kaçmaz)
  • Miraç Aralık (Eylem Mercier)
  • Serhat Kılıç (Çolak)
  • Mehmet Özgür (Agâh)
  • Sarp Akkaya (Dragan Ratkoviç)
Yorumlar (0)