Sivaslılar, Reynmen ve Sefo’yu eksi 11 derecede ağırladı

Her aralık ayının son haftasında Sivas’ta düzenlenen kış festivali kapsamında tarihi meydanda dün akşam Reynmen ve Sefo konseri düzenlendi. Eksi 11 derecede yapılan konser, gençlerin büyük ilgisine sahne oldu.  

KÜLTÜR-SANAT 26.12.2021, 07:48 26.12.2021, 18:02
Sivaslılar, Reynmen ve Sefo’yu eksi 11 derecede ağırladı

Tarihi kent Sivas, kış festivalini doyasıya sürdüren Anadolu illerinin başında geliyor. Her sene aralık ayının son haftasında konserler düzenlenen şehirde dün akşam adeta “gençlik festivali” yaşandı. Gençlerin popüler sanatçılarından olan Sefa ve Reynmen, eksi 11 derecede coşturdu. 



Şarkılar, soğuğu unutturdu 

Ünlü şarkıcıların hareketli parçaları ve dansları, Sivaslı gençlere soğuk havayı unutturdu. Binlerce kişinin izlediği konserde özellikle lise ve üniversitesi gençler vardı. Sınav stresini unutmak için konsere geldiğini söyleyen bir üniversite öğrencisi, şunları dile getirdi: “Cumhuriyet Üniversitesi’nde okuyorum. Şu anda final haftasındayız ben de tüm sinirimi ve öfkemi atmak için konsere geldim.” 



“Sivas’ın güzelliklerini anlatıyoruz” 

Konser sonrasında konuşma yapan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, şu ifadeleri kullandı: “Gençlerimize, özellikle de şehir dışından üniversite okumaya şehrimize gelen gençlerimizi şehrimizi tanıtıyoruz. Kentimizin güzelliklerini ve lezzetlerini anlatıyoruz. Her sene bu zamanlarda kış festivali düzenliyoruz. Üniversitemizde okumasa bile çevre illerden konser için gelenler olduğunu biliyoruz. Kışın kış festivali yapıyoruz yazın da gardaşlık festivali.” 





Yorumlar (0)