Sinemalara bu hafta 7 film geliyor

Türkiye sinemalarında bu hafta 1'i yerli toplamda 7 film gösterime girecek. Animasyondan korkuya, komediden maceraya birçok film türünün tutkunları salonlara akın edecek.

KÜLTÜR-SANAT 01.06.2023, 14:10 02.06.2023, 09:26 Hakan Öksüz
Sinemalara bu hafta 7 film geliyor

Sinemaseverler için bu hafta şölen yaşanacak, 7 film beyazperdeye çıkacak. Türkiye'deki sinema salonlarında gösterilecek filmlerle ilgili detaylara haberde yer verdik.

"Prestij Meselesi" 

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta yaşanan depremden dolayı kısa süre gösterimde kaldıktan sonra kaldırılan Mahsun Kırmızıgül'ün "Prestij Meselesi" isimli filmi, ikinci defa vizyona girecek. 

Eser Yenenler, Aslıhan Güner ve Engin Hepileri gibi oyuncuları kadrosunda barındıran film, 90'lı yıllardaki müzik ortamını gözler önüne serecek. Filmde Haluk Levent, Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül'ün, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ile beraber çıktıkları yolculuk anlatılacak.

"Eyvah Babam": Başrolde Robert de Niro

Usta oyuncu Robert De Niro'nun başrolünde yer aldığı "Eyvah Babam" filmi, sıcak ve komedi dolu bir yapım izlemek isteyenler için birebir. Kim Cattrall ile Leslie Bibb'i de kadrosunda barındıran film, iki farklı ailenin yaşadığı komik olayları konu alıyor. 

Eski kafalı İtalyan göçmeni bir babaya hayat veren Robert De Niro, nişanlısını kendisiyle tanıştırmak isteyen oğlu Sebastian ile birlikte yola çıkar. Senaryosu, komedyen Sebastian Maniscalco ile Austen Earl'ün elinden çıkan film, kahkaha dolu dakikalar vadediyor.

Aksiyon ve gerilim severler için "Hypnotic: Zihin Avı" 

Aksiyon ve gerilim meraklıları, başrollerinde Ben Affleck, JD Pardo ve Alice Braga'nın yer aldığı "Hypnotic: Zihin Avı" filmi ile coşacak. Yönetmenliğini Robert Rodriguez'in yaptığı film, kızı kaybolan ve eşinden boşanan dedektif Danny Rourke, yapılacak bir banka soygununu önceden haber alır. Hırsızlardan önce bankaya ulaşan kasada kızı Minnie'nin fotoğrafını gören dedektif Danny Rourke, bu ipucunu kovalamaya başlar. 

"Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş"

Animasyon tarzında yapılan "Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş" filmi, yarın (2 Haziran) gösterime girecek. Çoklu evrenlerden gelen birçok Örümcek Adam, büyük bir kötüye karşı savaşacaktır.

"Dali Diyarı"

Yeni sergisine hazırlanan ressam Salvador Dali ile genç asistanının hikayesini konu alan "Dali Diyarı" filminde Ben Kingsley, Ezra Miller ve Barbara Sukowa gibi oyuncular yer alıyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda Mary Harron oturuyor.

"Tori ve Lokita"

"Tori ve Lokita" filmi, Afrika'dan yola çıkan genç bir kız ve küçük bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Filmin başrollerinde Alban Ukaj, Pablo Schils ve Joely Mbundu gibi isimler yer alıyor. 

"The Boogeyman"

Korku ve gerilim türünü seven izleyicilere hitap eden "The Boogeyman" filmi, Rob Savage'nin yönetmenliğinde çekildi. Sophie Thatcher, David Dastmalchian ve Chris Messina gibi isimler, filmin kadrosunda yer alıyor. 

Yorumlar (0)