Sherlock'un yeni sezonu gelecek mi?

2017 yılından bu yana yeni sezonu beklenen Sherlock dizisinin yaratıcısı Steven Moffat konuştu. Moffat, dizinin 5'inci sezonunun çıkıp çıkmayacağına ilişkin yorumunu paylaştı.

KÜLTÜR-SANAT 05.04.2022, 20:54 06.04.2022, 12:17 Hakan Öksüz
Sherlock'un yeni sezonu gelecek mi?

İlk sezonu 2010 yılında yayımlanan Sherlock dizisi, 2017'de çıkan 4'üncü sezonunun ardından uzunca bir ara verdi. Başrollerini Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'ın paylaştığı dizinin yeni sezonunun ne zaman geleceği merak ediliyor. Yaklaşık 5 yıllık suskunluğun ne zaman bozulacağı merak ediliyor.

"Programları çok dolu"

Dizinin yaratıcısı Steven Moffat, yeni sezonun gelip gelmeyeceğine ilişkin konuştu. Oyuncuların programlarının bir hayli dolu olduğunu kaydeden Moffat, henüz senaryoyu yazmadığını belirtti. Öncelikle oyuncuların diziye hazır olması gerektiğini ifade eden başarılı yönetmen, "Onlar kendilerini hazır hissederse anında yazmaya başlarım." dedi.

"Nedenini onlara sorun, bana değil"

Radio Times’a demeç veren Moffat, "Dizinin 5. sezonunun olup olmayacağını bana sormayın. Gerçek muhatap ben değilim. Yeni sezonun çekilip çekilmeyeceği Benedict Cumberbatch ve Martin Freeman'a bağlı. Bence şu aralar, yeni bir Sherlock sezonunda oynamak istemiyorlar. Başka projelere odaklanmış haldeler. Onlar onay verirse yeni sezonu yazmak için Mark Gatiss ve Sue Vertue ile birlikte hemen yazı masasının başına otururuz." diye konuştu.

Yorumlar (0)